Prima product, vragen beantwoord.

Voor de bestelling vragen gesteld over het product om zeker te weten of het past. Prima beantwoord. Alleen geen levering op de volgende dag, twee dagen later.

Prima, geen enkel punt van kritiek.

Prima !

Gekregen wat ik besteld had. En keurig op tijd.

Snel

Artikel was goed te vinden op de site

goed product goede prijs

goed product goede prijs

prima ervaring voor herhaling vatbaar

onderdelen op voorraad tegen een redelijk prijs ,op tijd verstuurd meteen gehandeld naar opdracht in zou zeggen prima hoor

Topp

Duidelijk, en snel geleverd

Een snelle kraanonderdelen levering via brievenbuspost.

Goede snelle levering

Reserve onderdeeltjes besteld, dus hele kleine bestelling. Geen probleem, en snel geleverd.

Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen

Professioneel

snelle levering en informatie over de voortgang. Helaas verkeerd product besteld maar goede informatie over andere mogelijkheden.

Prima geregeld

Goede informatie, snelle levering.

Goed maar pakketje is nooit aangekomen

Keurig geholpen snelle reactie op mail en snel verstuurd naar pakket is nooit aangekomen waarschijnlijk fout bij post nl?

Topservice, topwinkel!

Heel goede ervaring. Ik had een sifon nodig en wilde daar een paar extra rubberen ringetjes bij bestellen, maar die stonden niet apart op de website. 's Avonds gemaild met de webshop hoe ik die extra ringetjes kon bestellen, de volgende ochtend hadden ze het geregeld en de dag daarna had ik m'n bestelling in huis. Zeker een aanrader.

Snel en goed

Het juiste product snel gevonden op de website, makkelijk besteld, en op tijd geleverd.

voortreffelijke informatie

Voor wie niet weet welk type Sphinx WC hij al 20 jaar heeft is het niet eenvoudig op Internet vervangende buffers voor de WC-bril te vinden. Veel bedrijven beperken hun informatie tot een foto van buffers en hooguit merk en type WC waarvoor die geschikt zijn. Maar geen maten. Op de site van Welbie daarentegen staan heel precies alle maten aangegeven: lengte hoogte, breedte, doorsnede en lengte van de pennen en hoever die uit elkaar staan. Kon zo vaststellen welke buffers voor mijn WC-bril geschikt waren. De prijs was ook nog eens lager dan bij de meeste andere bedrijven. Compliment!

Het product was goed verpakt en op tijd bezorgd

Het product was goed verpakt en op tijd bezorgd

Het product is niet hetgeen wat ze beloven

Het product is niet wat ze beloven

Goed product en niet duur

Snel en accuraat

juiste product

Helemaal top

Voorbij toch een beetje op de gok besteld ! Maar met wat verstand gebruiken paste het perfect ! EN dat ook voor een super nette prijs

Goed opgelost!

Goed opgelost na probleem met niet complete levering ! Mooi !

Alles naar verwachting

Zeer tevreden over het eindresultaat. Alles ging simpel en vlotjes. Voor herhaling vatbaar.

Snel, kwalitatief goed en precies zoals op de website is beschreven.

Snel, kwalitatief goed en precies zoals op de website is beschreven.