Perfect geleverd

Perfect op tijd geleverd

snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen.

Perfect op afgesproken tijd

Snelle en correcte afhandeling/ levering

Goed product, mooie kwaliteit

Snelle levering, en juiste onderdeel na telefonisch contact.

Goed advies

Werd snel en goed geholpen op zoek naar onderdelen

Snel geleverd wat omschreven was.

Goed op de site uitgelegd dat dit de vernieuwde versie was van het produkt wat ik wilde hebben. Daarnaast was het een zeer snelle levering!

duidelijke info en snelle levering...!

Besteld en de volgende dag geleverd, perfect...!

Prijs kwaliteit goed

Product is goed en de prijs ook. Moest alleen lang wachten voordat ik t binnen had.

One week delay in delivery. Have not received the parcel yet. No further info on arrival date..

No tracking by Post NL about the reasons of one week delay! No info on new estimated arrival date. The customer has to hope for the best or prepare for the worst:)

• Would you recommend us? No

snel en correct geleverd

Ter zake kundig

Snelle leverering

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Ik had graag eerder geweten dat er sproeikopverlengers zijn! Het is een accessoir dat bij aankoop van een douchekop standaard als extra aanbevolen zou moeten worden. Nog een kleine wens: 2 rubber ringetjes erbij leveren ipv 1.

Direct het juiste onderdeel geadviseerd enontvangen

Uit de hoeveelheid kraanstuk bovendelen werd aangegeven welke passend is. Besteld en de andere dag ontvangen en lekkende kraan opgelost

Spullen OK. En mooi snel geleverd.

Twee afgebroken geleiders van onze Sealskin douchewand (30 jaar oud!) waren gelukkig op voorraad.

prima ervaring met het bestellen en het leveren maar WAAROM kosten 2 inbus mini indraai schroefjes met hulsjes die eromheen geschroefd kunnen worden ruim 30 euro. Echt belachelijk :-(

Snel en correct

Duidelijke site. Levering prima.

TOP !

Het onderdeel voor mijn softclose toilet smiddags besteld , de volgende dag al op de mat !.

Bestelde artikel werd keurig op tijd afgeleverd

Na de bestelling kwam het artikel keurig via de post

goed en snel geleverd

snel en goed verpakt geleverd

Goede service en behulpzame helpdesk

Snelle levering en met de retour spullen die verkeerd besteld waren, stond mijn geld binnen 10 dagen weer op de rekening. Top

bestelling geplaatst, keurig netjes op tijd ontvangen! dik tevreden

dank voor de supersnelle levering, goed verlopen!! Het juiste produkt ontvangen

geweldig

prettig na informatie ook terug gebeld

Prima produkt, snelle service, concurrerende prijs