Snelle service en goed verpakt, heb ik iets nodig zal ik naar deze site gaan.

Snelle levering uitgebreid assortiment

Prima! Snelle levering en fijn dat er losse onderdelen verkrijgbaar zijn

Snelle levering, vrijdag rond 16 u besteld en zaterdag rond de middag geleverd, en was het correcte onderdeel, dus topervaring

Ouderwets compleet en kwalitatief assortiment.

Een bedrijf met complete produktielijn. Goede voorlichting en prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend. Vooral ook op gebied van losse onderdelen grijp je niet mis.

Zeer vlotte levering

Omdat ik vlak voor kerst twee onderdelen bestelde, verwachtte ik de levering pas na de kerstdagen. Maar de bestelling lag de volgende dag al op de deurmat!

Goed product. Klopt met info vooraf, snelle levering

Goed product. Klopt met info vooraf, snelle levering. Via website goed het product kunnen vinden.

Perfecte service

Bestelling perfect afgeleverd.

Dankbaar en zeer tevreden

Erg fijn dat ik hier een bad afvoer ventiel kon vinden voor mijn bubbelbad! Hij past perfect, is aanpasbaar/instelbaar. Een uitkomst voor mij! En dank Welbie voor de snelle levering, top!

Snel geleverd maar zeer slecht verpakt

De levering was het juiste materiaal maar het de verpakking was zeer slecht het was gewoon los in een doos gedaan, de doos had wel wat extra verpakkings materiaal mogen hebben.

Snelle, vriendelijke service met kennis van zaken!

De kraan van onze inbouwdouche van Hotbath was kapot. De thermostaat moest vervangen worden. Welbie was de enige in heel Nederland die de thermostaat nog op voorraad had. De medewerker van Welbie had zeer goede kennis van zaken want aan de telefoon wist hij binnen no time welke thermostaat nodig was. Hij was ook zo vriendelijk om er direct 1 opzij te leggen zodat we niet met de feestdagen met een koude douche zouden zitten. Dus Welbie en Jurgen, bij deze nogmaals dank!

Eerst wat zoeken en dan raak!

Het internet afstruinen, meerdere aanbieders voor het apparaat. Maar de site bood meer dan anderen door melding te maken van afdichtingsringen. En dit gaf de doorslag om hier te bestellen. Niet de eerste in de rij, maar beter dan de rest. Bestellen, betalen en even wachten op Post.nl. Inbouwen en ik doe aan waterbesparend! 10 x 4 liter per dag x 7 is 280 per week. De rest is niet belangrijk.

Handig

De douchekophouder was zonder gereedschap te bevestigen en doet het prima.

Prima,snel bezorgd

Goed product,vlotte verzending

Goede communicatie en snelle verzending

Fijne ervaring na een vraag via de website, juiste artikel voorgesteld en met 1 dag binnen. Duidelijk voor herhaling vatbaar.

groot assortiment en snel geleverd

Ik was op zoek naar een onderdeel van een italianse kraan en by Welbie was snel gevonden, bestelt en geleverd (in de kerst periode!)

Top service en eerlijke prijzen

Top Service. Bij mijn eerste bestelling was ik een onderdeel vergeten. Deze is in overleg met de klantenservice aan de bestaande bestelling toegevoegd. Snelle verzending. Doen wat ze beloven, tegen eerlijke prijzen. Een dikke aanrader!

Snel en goed

Duidelijke site en snelle levering

Dit was van jullie kant goed!

Jullie levering was goed ,alleen post .nl leverde het4 dagen later! Heel vervelend ,omdat ik om verlegen zat! Met vriendelijke groet M . BOSCH PS HEB KLACHT BIJ POST .NL GEDAAN !

Snel en perfekt

Heel tevreden met deze bestelling

Niks te klagen

helemaal niks om over te klagen, bestellen werkt zoals gewenst, je word netjes op de hoogte gehouden en je bestelling komt goed verpakt geleverd aan huis.