Handig

De douchekophouder was zonder gereedschap te bevestigen en doet het prima.

Prima,snel bezorgd

Goed product,vlotte verzending

Goede communicatie en snelle verzending

Fijne ervaring na een vraag via de website, juiste artikel voorgesteld en met 1 dag binnen. Duidelijk voor herhaling vatbaar.

groot assortiment en snel geleverd

Ik was op zoek naar een onderdeel van een italianse kraan en by Welbie was snel gevonden, bestelt en geleverd (in de kerst periode!)

Top service en eerlijke prijzen

Top Service. Bij mijn eerste bestelling was ik een onderdeel vergeten. Deze is in overleg met de klantenservice aan de bestaande bestelling toegevoegd. Snelle verzending. Doen wat ze beloven, tegen eerlijke prijzen. Een dikke aanrader!

Snel en goed

Duidelijke site en snelle levering

Dit was van jullie kant goed!

Jullie levering was goed ,alleen post .nl leverde het4 dagen later! Heel vervelend ,omdat ik om verlegen zat! Met vriendelijke groet M . BOSCH PS HEB KLACHT BIJ POST .NL GEDAAN !

Snel en perfekt

Heel tevreden met deze bestelling

Niks te klagen

helemaal niks om over te klagen, bestellen werkt zoals gewenst, je word netjes op de hoogte gehouden en je bestelling komt goed verpakt geleverd aan huis.

Kundig en vriendelijk personeel

De thermostaat van onze Hotbath douche was stuk. Gelukkig had Welbie nog een vervangend en verbeterd element op voorraad. Voor de zekerheid heb ik nog even gebeld met Welbie en Jurgen was zo vriendelijk om er zeker van te zijn dat ik het juiste onderdeel zou bestellen. Hij wist ook precies welk onderdeel ik moest hebben om het probleem legde het onderdeel direct apart. Nu hebben we weer een heerlijk warme douche! Bedankt voor de goede service en ik zou er zeker terug komen!

Kundig en vriendelijk personeel

Snel en correct!

En, nog belangrijker, onderdelen in voorraad die (bijna) niemand anders heeft!

snel gevonden en goed geregeld

Diverse bezoeken aanbouwcenters het onderdeel gevonden op de site. Toelichting en tekeningen waren duidelijk waarna de bestelling direct is gemaakt en vlot geleverd.

Kundige en vriendelijke medewerkers!

Onze Hotbath douchekraan (inbouw) was al een tijdje stuk. Er moest een nieuwe thermostaat in. Gelukkig Welbie nog twee op voorraad en ze waren zo vriendelijk om er een voor ons opzij te zetten. Ze wisten precies welke thermostaat nodig was en de benodigde spullen waren snel geleverd. Gelukkig en dankzij Welbie kunnen we nu weer van onze heerlijke douche genieten!

Envoi rapide

Très professionnel Envoi rapide