Goed product, snel geleverd

Ik zag de Fugenstar voegenstrijkset, een hulpmidddel om kitvoegen netjes af te werken. Dat leek me een handig tool en betaalbaar, daarom besteld. De bestelling werd snel geleverd (brievenbuspakje) en het tool werkt goed.

Overzichtelijke website - snelle levering

Zeer tevreden - overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en snelle levering

heel erg goed en snel

bestelde onderdeel is heel snel verzonden en goed geprijsd.

Snel en artikel zoals omschreven.

Duidelijk uitleg dat het onderdeel wat ik bestelde is vervangen door een nieuwer type.

Very good product but additional, VAT charged twice for import to the UK

I paid 211.83 Euros (inc 20%Tax and shipping) for a Shower Thermostat to be delivered to the UK. I was charged by Welbies freight forwarder UPS an additional £44.92 to release my delivery. Welbie have not replied to my two emails requesting a re imbursement and an explanation of why I have had to pay VAT again to UPS. which is approximately 35Euro. To date. The product is high Quality but my satisfaction has been spoiled by totally unexpected costs and failure to communicate to the customer.

• Would you recommend us? No

Snelle levering.

Bij een defect toilet is het altijd erg fijn wanneer de onderdelen voor een reparatie snel worden geleverd. Dat was bij Welbie zeker het geval.

goed en snel

Voor 16.00 uur besteld en de volgende dag in huis perfect dus

Bestelling snel geleverd en volgens aanvraag

Goed en snel.

Korfzeef besteld, en snel en goed geleverd!

snelle service

Snelle levering van uitstekend materiaal

Materialen zijn zoals verwacht. Goede communicatie.

Goed product, snelle levering, goede service

Geheel volgens verwachting

Geheel volgens verwachting

Zo doorgaan

Zo doorgaan

Na lang zoeken op internet kwam ik voor dit specifieke onderdeel bij Welbie uit. Gelukkig hadden zij deze stop voor de doucheafvoer. Onze lekkage kon zo snel verholpen worden.

Prima service en product is goed

Bestelling kwam een paar dagen later, maar dat lag aan PostNL.

Snelle levering en goed advies.

Helaas paste het product niet. Ik had Welbie gebeld hierover en werd adequate geholpen door J.E. Over en weer gemaild en foto’s gestuurd vh oude product. Uiteindelijk bleek dat Welbie het niet in het assortiment had en werd ik verwezen naar een andere firma.

Snel en correct geleverd

Gebeld en direct de juiste info

Gelijk besteld en volgende dag in huis. Perfect

Klein onderdeeltje nodig. Snel geleverd. Dus fijn.

Goed geregeld

Super goede prijs en snelle levering, super

Gegarandeerd goed geregeld.

Welbie Sanitair heeft een prima, overzichtelijke website waar een product snel vindbaar is. De verzending en levering van de bestelling wordt goed geregeld.