Goede kwaliteit voor degelijke prijs. Alles snel binnen

Zocht een onderdeel voor mijn hotbath inbouwkranen. Hier alle onderdelen goed omschreven en op voorraad. Dus de dag erop weer een werkende kraan.

Ik had maar een klein onderdeeltje nodig en het was naar tevredenheid.

Heel snel

Zeergoed

Zeer snelle bezorging

Had onderdeel sok M22 al besteld bij Grandado, 6 weken geleden, zelfde besteld bij Welbie andere dag al in huis. Enige minpuntje, verzendkosten €3,95, portokosten €1.80 ? Op dezelfde dag ontving ik ook die van Grandado haha.

Betrouwbare webwinkel

Goede webwinkel zoals je het mag verwachtten

Snelle levering van de juiste onderdelen!

Nieuw binnenwerk voor Hotbath kraan besteld: altijd lastig om de juiste onderdelen te vinden. Dankzij de beschrijving heb ik die nu binnen en is de kraan weer als nieuw.

Snel verzonden tegen goede prijs

Dinsdag ruim voor 1600 besteld maar door vertraging bij PostNL pas donderdag geleverd. Stevig verpakt en ondanks berekende verzendkosten nergens anders goedkoper kunnen vinden.

Geweldig! Snelle levering

Besteld en de volgende dag geleverd. Precies zoals de klant hrt wil!

Na lange zoektocht onderdeel voor kraan bij jullie gevonden!

Snelle service. Besteld en de andere dag in huis!! Perfekt.

Op tijd, betaalbaar en jet juiste materiaal!

Bestelling is snel en goed ontvangen. Fijn dat de douche rubber hier verkrijgbaar is voor een redelijke prijs.

Goed en snel!

Komt afspraak na en idd past op elke douche stang.

Goed.

Het goede product weer op voorraad voor mezelf. Tot de volgende bestelling:)

Tevreden

Snelle service; goed assortiment

niet gelijk op voorraad maar prima levering en product!

deskundig advies

ik zocht een binnenwerk van een Ponsi kraan. Geen enkel bedrijf kon me hierbij helpen. Een (1) mail gestuurd naar de firma Welbie en direct reactie met een passend alternatief. Perfecte service en snelle levering!!

Perfecte service, direct de juiste onderdelen.

Na mijn vraag over de gewenste onderdelen van een oudere Plieger inbouw toilet, op juiste wijze beantwoord bestelling direct geleverd. Onderdelen waren de juiste!

Alles volgens afspraak en snel. Super!

Zoals je verwacht, ga zo door!

Thermostaat is een origineel vervangingsonderdeel dus past goed, hopelijk gaat deze ook 10 jaar (of meer) mee.

Uitstekende service om het gepaste onderdeel te vinden.

Ik had een nieuw binnenwerk nodig voor een van mijn kranen. Het oorspronkelijke type binnenwerk werd niet meer gemaakt en de mensen van Welbie hebben me uitstekend geholpen om het correct alternatief te vinden, onder andere op basis van foto's die ik van mijn kraan genomen had. Vriendelijke en heel snelle service!

Rappe levering

Kan maar aanbevelen. Rap en juist

Goed bedrijf . Komen afspraken na

Ze hebben mij goed en snel geholpen

Uitstekend product en vlot geleverd

Mijn nieuwe Grohe kraan (die ik in een bouwmarkt gekocht had) gaf een keiharde waterstraal, waardoor alles onder spetterende. De bouwmarkt kon geen andere perlator leveren omdat deze Grohe kraan een afwijkende maat van 21,5 x 1 mm heeft. Gelukkig kon ik bij Welbie Sanitair een verloopnippel van 21,5 x 1 naar 22 x 1 mm kopen. Dankzij deze verloopnippel heb ik een standaard 22x 1 mm perlator kunnen monteren en geeft mijn kraan nu een mooie spettervrije waterstraal.