Prima ervaring bij onze 1e bestelling. De bestelling zag eruit zoals het beloofd was.

schnelle Abwicklung und Lieferung.

leichte Probleme mit der Bezahlung die ich aber beheben konnte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en professioneel

Snel en professioneel met een mooie website.

snelle levering maar het moet nog geplaats worden

levering was goed

ik had drie afdichtringen voor douchgoot besteld. deze werden geleverd door post, nl. in een envelop via de brieven bus. maar ik moest toch €3,95 bezorgkosten betalen. dit is wel veel geld voor een envelop hij was gefrankeerd voor €1.50. dit vindt ik niet correct

Prima levering, retourneren zeer slecht!!

Bestellen ging prima. Helaas niet juiste artikel ontvangen (wellicht verkeerd besteld door mijzelf). Geretourneerd volgens de aangegeven voorwaarden en nooit meer iets vernomen.... zeer slecht!

Had ik het maar eerder gedaan

Perfect, Het toilet spoelt weer goed.

Goede snelle service

Jammer dat jullie telefonisch slecht bereikbaar zijn.

Prima snelle levering

De levering was niet compleet maar de volgende dag had ik al het ontbrekende schroefje. Prima service!!

Heel klantvriendelijk, goede service!

Voor de tweede keer toch weer aan onderdeel kunnen komen van onze regendouche 10 jaar oud! Hij is weer als nieuw!

Misverstand

Heb besteld stond volg dag in huis . Was opvoorraad . Heb speciaal gebelt. Na week nog niet binnen maar alsnog met de juiste persoon gesproken te hebben . Was het binnen 1 dag alsnog heel goed geregeld

Telefonisch erg goed advies gekregen

Snelle levering.

Een klein product hadden zij op voorraad en snel geleverd.

Snel het juiste artikel in huis

Al lang op zoek geweest naar een afwijkende maat perlator. En kijk daar... gevonden bij Welbie. Gemakkelijk te bestellen en snel in huis.

Uitstekekende service

Snel en ter zake deskundig geholpen

Zeer snel en correct geleverd

Zeer snel en correct geleverd

Ben blij dat ze er zijn.

Ik heb een ouder toilet en is moeilijk onderdelen te krijgen. Bij Welby zat ik op het juiste adres.. Geen lange wachttijden en keurig verzonden. Volgende keer weer Welby Sanitair voor mij

Uitstekend - origineel onderdeel

Perfecte pasvorm en functionaliteit

Levert kwaliteit op tijd zoals beloofd

Goede prijzen, snelle levering. Prima!

Voor herhaling vatbaar!

Perfect geregeld snel en prijs ok

goed en snel

makkelijk bestellen en snelle levering

Snel en uitstekende service

Alles naar wens verlopen. En product top

Duidelijke website, giede en snelle levering. Aanrader

Via de duidelijke website een spoelbakvoor de keuken besteld. Er werd goed aangegeven welke producten je eventueel nodig had, (zoals gootsteen benodigdheden) kon je gelijk mee bestellen.Werd goed via de email op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering. Verliep keurig volgens afspraak. Prijs van het product was al goed en kreeg nog eens korting. Zeker een aanrader.