Prima zo als omschreven

Snel geregeld

Goed. Duidelijke website.

Snelle super service.

Snelle service, top.

Had van mij ook per reguliere briefpost gemogen. (CO2 besparing )

Welbie had precies dat wat ik nodig had.

Bij het renoveren van onze badkamer stuitte wij op een probleem toen wij de oude centrale verwarmingskachel van de muur hadden gehaald en de buis hadden afgezaagd. Deze bleek namelijk 17 mm te zijn in plaats van 15mm of 12mm. Bij Welbie vonden wij precies het product dat wij nodig hadden om dit probleem op te lossen. :-)

Keurige service.

Heel fijn bedrijf die met je meedenkt. Had een verkeerd onderdeel besteld en dit hebben ze keurig opgelost door een andere te geven. Mooi bedrijf.

Uitstekend bedrijf.

Goede en gebruiksvriendelijke website, goede en duidelijke communicatie, goed assortiment, prima prijzen en een snelle en correcte levering. Echt top.

Overzichtelijke website en snelle levering

Op zoek naar een specifiek onderdeel was het snel gevonden, besteld en geleverd!

na bestelling spullen snel gelerd

Tevreden

Snelle levering. Niks negatiefs te zeggen

Goed geholpen

Was opzoek naar een specifiek onderdeel van mijn douche. Natuurlijk hadden ze dit en stuurden ze mij de directe link naar het product. Dank voor jullie hulp.

Wat ik elders niet kan krijgen, vind ik bij Welbie!

Een onderdeel van een kraan kan ik in geen winkel scoren. Dankzij Welbie hoef ik geen nieuwe kraan te kopen. Beter voor milieu en voor mijn beurs!

Gemakkelijk, snel en compleet!

Eenvoudig bestelproces. Keurig verpakt en snel in huis. Een aanrader.

Prima, alleen bezorgkosten bij een bestelling van 200,-? tja

Goed, prima geholpen aan de telefoon mbt een ouder type doucheset

Soepel en keurig gegaan

netjes afgehandeld

Goed!!

Goeie communicatie en geleverd volgens afspraak zelfs iets eerder

Uitstekende service

Een onderdeel voor een kraan besteld en dat werd snel geleverd. Helaas had de site me een verkeerd onderdeel laten kiezen. Na een telefoontje was het probleem zeer snel opgelost. Het juiste onderdeel werd weer snel opgestuurd en na retourneren van het verkeerde onderdeel werd er ook weer zeer snel terugbetaald. Kortom: uitstekende service, alleen is onderdelen bestellen via de website niet 100% trefzeker.

Goedkoper dan de Gamma of Praxis. En super snel verzonden.

juist onderdeel snelle levering

8 OP 10

Grandioos

Had maar een kleine bestelling van 6,95 en gekozen voor afhalen terwijl wij anderhalf uur verder wonen. Mailt en belt men keurig netjes of dit wel klopt. Het klopte inderdaad, omdat wij op dat moment in de buurt waren.