Bedankt voor de snelle sevice

100% betrouwbaar ,bedankt.

Gewoon goed

Past perfect

Goede afhandeling

Alles is naar wens verlopen , prima aan huis geleverd. Groetjes.

Ik had een vervangend onderdeel voor een (hotbath) douchekraan nodig. Dat onderdeel wordt niet meer geleverd maar op de site werd meteen uitgelegd welk vervangende artikelen ook zouden passen. Besteld en de volgende dag ontvangen.

Goede en snelle levering

Onderdelen voor douchecabine besteld en snel geleverd.

Goed product snelle levering

Goed product snel geleverd

duidelijk en snel geleverd

Goed geadviseerd en snel de juiste onderdelen geleverd

Voor een glazen deur van Sealskin uit 1995 heb ik bij hen nog een nieuwe knop en rubbers kunnen krijgen. De deur zelf heb ik op maat laten maken bij Glason. Ben zeer tevreden met de nieuwe deur. De douchecel ziet er weer als nieuw uit.

goed handzaam product en licht

fijne handzame trekker die goed t water wegtrekt van de wanden.

gemakkelijk uitgezocht snel geleverd

gemakkelijk mijn produkt gevonden via google, website werkt gemakkelijk en daarna snel verpakt en bezorgd

Snel en deskundig advies

Vraag over probleem over toe te passen afdichtingsstrip werd zeer snel beantwoord en goed alternatief aangeboden. Direct besteld en montage ging vlekkeloos. Top. Bedankt.

Over de hele wereld gezocht, en uiteindelijk in Nederland gevonden, zeer goed artikel, prima geleverd.

Tot nu toe slecht.

Het pakket is al meer dan 1 week onderweg en is er nog steeds niet. Het is een WC onderdeel, erg onhandig zonder functionnerende wc in huis... Na deze klacht ingediend te hebben heeft Welbie meteen contact opgenomen met me en was zeer behulpzaam met het tracen van het pakket en indien nodig het opnieuw te sturen. De klantenservice us zeer aangenaam!

volgende dag in huis .,originele producten

Zeer tevreden.

Zeer snelle levering vanuit Welbie. Echter PostNL had nagelaten een briefje achter te laten dat ze het pakketje vanwege afwezigheid, bij een afgiftepunt had achtergelaten.

Waardeloos

Gebeld of product op voorraad was en besteld omdat men dat aan de telefoon verzekerde. Twee weken later pas pas ontvangen dmv bericht van post nl om het op post nlpunt op te halen. Retour gestuurd. Aankoopbedrag ruim drie weken later nog niet terug ontvangen

Goede webside, product snel geleverd.

Ik werd uitstekend geholpen

In eerste instantie belde ik met het bedrijf. Ik werd keurig te woord gestaan en doorverwezen naar de webwinkel. De medewerker aan de telefoon gaf mij ongevraagd het artikelnummer dat ik nodig had bij het bestellen, zodat ik in de webshop niet eerst nog hoefde te zoeken. Levering op de volgende werkdag - in coronatijd! - stemde mij nog eens geheel tevreden.

Snelle bezorging maar wel retour kosten

De bestelling en levering erg snel en gemakkelijk. Alleen wat ik jammer vind is dat wanneer het product retour moet, ikzelf voor de verzendkosten opdraai. Het zou klantvriendelijk zijn wanneer een product retour moet er een antwoordnummer beschikbaar zou zijn.

Goed telefonisch te bereiken en zeer behulpzaam toen bleek dat ik de verkeerde maatvoering had besteld. Supersnelle levering.

Snel geleverd voor een juiste prijs !

Goede service. Snelle levering.

Goede service. Snelle levering. Aan te bevelen.

Snelle en correcte levering. Prima!

Niks om aan te merken.

Snelle enquête

Jullie zijn snel zeer snel met de enquête ik heb het onderdeel nog niet