Snelle, goede afhandeling. Bestellen op website lukte niet op mobiel apparaat, wel op pc. Dat zou nog gemakkelijker zijn.

Heel tevreden

Bestelde producten perfect Snelle levering

Snelle betrouwbare levering alleen foto op website klopt niet.

Na het bestellen werd het product snel geleverd. Verzendkosten voor een brievenbuslevering (geen pakketje) zijn wel vrij hoog. Het product werd snel geleverd maar bij binnenkomst klopt de levering niet met het getoonde product op de website. Na telefonisch contact en het versturen van een e-mail met de foto's al geruime tijd geen reactie gekregen.

Zeer snelle levering

Goed product

Snel het goede product geleverd

Uitstekende service

Snelle levering, schappelijke prijzen voor goede kwaliteit.

Supersnelle levering

Supersnel geleverd

zeer goede service

snel geleverd, alles paste

netjes en snelle levering

zelfs in deze tijd een snelle levering en de juiste artikelen geleverd gekregen

Alles prima geregeld..

Alles prima

Zeer slecht

Heb wel betaald Maar nog steeds niets mogen ontvangen!!

Juiste spullen

Reactie op mail duurde lang

Zeer snel

Snelle levering. Er wordt gedaan wat er beloofd is

Zeer snelle levering

Supersnelle levering

Zeer compleet onderdelen assortiment en snelle levering.

Gewoon goed.

Goede communicatie en snel bezorgd.

Ik heb douchestrips besteld. Eentje bleek helaas misvormd en onbruikbaar. Het is keurig opgelost door het toesturen van een nieuw exemplaar.

goede ervaring .

Niet veel ervaring maar tot nu oke..

Prima!! Snel en geweldige service.

Je zoekt opde site het artikel. Betaald enkrijgt snel een tel. om t op te halen. Was toch verkeerde artikel. (Moeilijk als je ,t niet ziet fysiek. In de winkel wel de goede gekregen. Verkoper zag t meteen. Voordeel van vakmensen!!!

Zeer tevreden.

Dr bestelling was snel en netjes afgeleverd.

Ik had maar een kleine bestelling met een lastige pakmaat. Toch was alles keurig verzorgd, klasse.

Super: ook kleine bestelling, geen bezwaar

Bestel hier wel vaker. Nu kwam ik onlangs een klein afdekplaatje te kort. Geen probleem, de volgende dag met de post. Top service

goede service

goede prijs en goede service

Klantvriendelijk en altijd bereid om met je mee te denken.

Uitstekend.