Klantvriendelijk en flexibel

Toen ik op zoek was naar een onderdeeltje waarvan ik niet zeker wist wat de afmetingen waren, hebben ze goed meegedacht en alternatieven dezelfde dag opgestuurd.

Goed en snel!

Niets te klagen, snel geleverd!! Ondanks Covid c.q. pakketbezorg vertragingen chaos overal :)

Alles prima in orde, zeker weer volgende keer

Alles naar verwachting geleverd en goede kwaliteit voor een nette prijs.

Prima bedrijf

Snel, correct, goed product en goed geprijsd. Voor herhaling vatbaar!

Makkelijk bestelt en snel bezorgd

Op de site makkelijk gevonden wat ik nodig had. bestellen en betalen geen probleem en snel pakketje ontvangen

levering prima, maar duurde wel even

levering OK maar duurde (mede door de december feestdagen) wel een week of 2.

Prima webwinkel

Goed gesorteerd, snelle levering, goede prijs.

Netjes geleverd en snel

Zie boven

deskundigheid is top

Welbie wist onmiddellijk welk vervangend onderdeel we nodig hadden voor onze douche. Snelle levering en het past uitstekend. Heel blij met deze duurzame oplossing!

Goede service, duidelijke website, snelle levering

snel en vakkundig

Snelle, doeltreffende service

Prima verzorging

Product lang op moeten wachten maar helaas lag dit aan de levertijd van de producent. Verder prima info als je de klantenservice belt dus gewoon goed geholpen

zeer tevreden door goede afhandeling .

Snelle levering en goede terugkoppeling via mail,zeker een aanrader om bij dit bedrijf je aankopen te doen. Vriendelijke groeten, F.J.Strobbe

snel

'ochtends besteld via de website, 's middags kon ik het al afhalen bij de winkel. top.

prima service

uitstekende dienstverlening naar de klanten.

super service!

Goed geholpen door de medewerker van Welbie. Product snel ontvangen. Goed verpakt!

Uitstekende service en super hulpvaardig

Ik heb een paar keer contact gehad met mensen van Welbie om te kijken wat ik moest bestellen voor het repareren van mijn ingebouwde toilet. Ik werd snel geholpen en goed te woord gestaan door vriendelijke mannen..

Heel tevreden over mijn bestelling.

Vlotte en nette afwikkeling. Levering volgens afspraak. Heel tevreden over!

Supersnelle levering.

Volgens uw mail zou het pakket in de brievenbus passen. Dit is dus niet juist. Het emmertje kan echt niet door de brievenbusgleuf. Dat zou ik dus even wijzigen, maar supergoede service!

Super overzichtelijk en snel geleverd!

Onderdelen zijn goed te vinden..

Erg snel geleverd!!!!

Mijn bestelling van kraan rozetten van 90mm erg snel geleverd!! En dat zelfs tijdens de feestdagen, top!!!!

Onjuiste bestelling; netjes opgelost

Ik heb twee glijstukken M305 besteld waarbij op de site staat vermeld dat het geborsteld nikkel zou zijn. Dat zou ook de meerprijs (+50%) rechtvaardigen. Nu blijkt het toch plastic te zijn i.p.v. metaal. Ik ben naderhand zelf benaderd door Welbie en het probleem wordt netjes opgelost.

goede informatie waar ik om vroeg

ik vroeg om informatie over een thermostaat kraan. Omdat er verschillende uitvoeringen zijn hebben we het telefonische een goed gesprek gehad . En samen kwamen op het juiste artikel uit die ik nodig had. Een werknemer die verstand heeft van zijn vak. zonder zijn vakmanschap had ik waarschijnlijk het verkeerde artikel gekregen. Want er zijn zoveel uit voeringen

Helemaal top!

Ik was op zoek naar een onderdeel voor een speciale kraan, ze zochten gelijk uit welk onderdeel het was, daarna besteld in de webshop en het werd de volgende dag al geleverd. Bedankt, ga zo door!

snelle levering met duidelijke instructie

Positief