Duidelijke communicatie, en een snelle levering

Het zou leuk zijn als er geleverd zou zijn maar tot op heden niets ontvangen

tot op heden niet geleverd ondertussen levering ontvangen

Eenvoudig te vinden, levering vlgs afspraak

Op zoek naar een flexibele afvoer voor mijn toiletfonteintje, kwam ik bij Welbie Sanitair uit. Het artikel was snel en eenvoudig te vinden, levering ging volgens afspraak (1 werkdag na de eerste werkdag na de feestdagen).

Ruim assortiment, kwalitatief goed tegen redelijke prijs

Welbie blijkt een ruim assortiment te hebben. De website is goed toegankelijk. Prima service gedurende verzendproces. Vertraging bij postnl werd goed opgevangen.

Goed aanbod en snelle levering

Snel en met behulp de hand van de foto's bij de artikelen de benodigde douche strips gevonden en reeds de volgende dag ontvangen.

content en goed

Ik wist niet vanwaar douchekraan kwam.Na wat opzoekwerk,mailtjes en telefoontjes ben ik tenslotte bij Welbie Sanitair terechtgekomen.Het was een duidelijke omschrijving van hetgene ik zocht.Na betaling heb ik de cartouche van de thermostatische douchekraan na enkele dagen ontvangen en geinstalleerd.Bij deze een grote dank u wel. gr.Toine Rijks uit Genk in Belgie.

Snelle levering, product zoals omschreven

Duidelijke site. Snelle levering zoals beloofd. Product zoals omschreven. Netjes verpakt. Geen opmerkingen.

Prima geregeld en snel

Was eenvoudig online bestellen en de levering was keurig op tijd

zeer betrokken met hun klanten. Chapeau!

toen ik belde wanneer mijn bestelling geleverd zou worden kreeg ik te horen dat door Corona besmettingen er bijna geen personeelsbezetting was en men hun uiterste best zou doen om zo snel mogelijk te leveren. Na twee weken kreeg ik zelfs een telefoontje of of de bestelling (zeer klein €11,25) al per post geleverd was. "Nee, maar dat kan aan Post NL liggen" was mijn antwoord. Men zou het vandaag nog een keer versturen en zo ontving ik een dag later twee keer de bestelling en hoefde ik het dubbel geleverde niet te betalen. Super! Het toont aan dat men niet alleen maar wil verkopen en verdienen, maar ook met de problemen van de klanten begaan is.

Doen wat er afgesproken is.

De eerste levering was niet compleet. Na telefonisch contact werden de ontbrekende delen meteen nagezonden ! Top !

Klant service top

Denk mee in oplossingen

Ik kon mijn bestelling, als particulier, makkelijk ophalen. Ondanks dat ze eigenlijk dicht waren.

Prima en snel

Ik had een reserve onderdeel voor de badkamer nodig. Hier gevonden. Niet zo duur als bij andere leveranciers. Bestellen ging makkelijk en de volgende dag was het onderdeel al binnen. Prima!

Snel bezorgd!

Snel bezorgd! Fijn, want de Sifon was aan vervanging toe!

Prima op tijd, precies het juiste onderdeel!

Prima geholpen aan de telefoon goed advies

Prima verzorgd

Bestelling lag direct klaar. Keurig in orde en goedkoper dan elders.

Geweldige service

Na melding dat ik de geplaatste bestelling na 12 dagen nog niet ontvangen had, werd actie ondernomen door dezelfde bestelling direct weer naar mijn adres te verzenden. De eerste zending was door drukte bij Post NL, buiten de schuld van Welbie om, aanzienlijk vertraagd.

Slecht

Contact gehad na twee dagen wel in huis

Product netjes op tijd geleverd en voldoet aan verwachting.

De bestelling nog steeds niet ontvangen.

Bericht gehad dat bestelling 21 december is verstuurd. Geen track & trace informatie ontvangen, dus zal wel per post verzonden zijn. Krijgen we natuurlijk weer een welles, nietes spelletje als de bestelling niet wordt geleverd.

Bestelling prima afgerond.

Keurig netjes alles afgerond. Denk alleen i.v.m. de feestdagen dat het wat langer duurde voordat ik het binnen had. Hoop de volgende keer iets sneller.

super.

omdat de post het veel te druk heeft heb ik mijn bestelling na 8 dagen ontvangen. kwaliteit van het bestelde product is super.

Makkelijk bestellen, snelle levering ondanks corona en drukte.

snel geleverd

Van een meer als 10 jaar oude vloerwisser hebben ze de onderdelen nog steeds. Dit een scherpe prijs snel Coronaproof geleverd per post