Uitstekende en klantvriendelijke service

Wij zijn op een zeer vriendelijke en goede manier geholpen aan een onderdeel voor ons bad. Goede communicatie over het verloop van de bestelling en de levering.

Snel en goed

Snel en goed

Super duidelijke site

Welbie, niet de enigegste, maar wel de echte

Geen ervaring! Pakje nog steeds NIET geleverd!!!

Ondanks de levering zeer veel vertraging (corona- eindejaar...) opliep, mail verstuurd aan bedrijf en prompt zeer vriendelijk antwoord gekregen. Eind goed, àl goed.

Heb mijn product nog steeds niet ontvangen.

Buffers besteld maar niet ontvangen.

Slecht

Tot twee keer toe via de mail contact gezocht om een retourformulier te vragen. Krijg geen reactie. Dus hoop dat dit helpt!

prima service

Het artikel dat ik nodig had en al lang naar op zoek was. Zelfs bij de fabrikant niet te krijgen.

tevreden

blij met de aankoop en een vlotte afhandeling

Vlot kunnen bestellen; levering volgens afspraak.

Snelle correcte levering

Product voldoet aan omschrijving

Moeilijk onderdeel om te krijgen. Gevonden bij Welbie. Snel geleverd. Prima.

Ersatzteile passen perfekt

perfekte Ersatzteile mit Blitzlieferung nach Deutschland

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Je krijgt wat je vraagt.

uitstekend

Op mijn verzoek werd mijn bestelling direct na ontvangst van de betaling van de nota klaargemaakt en dezelfde dag verstuurd. Binnen 24 uur heb ik de bestelling ontvangen. Super!!!

HKS onderdelen op voorraad

Onderdelen besteld, en daarna geen zorgen meer. Alles netjes in de mail over de voorgang van de bestelling en in goede orde ontvangen....

Het juiste geleverd

Prima iets meer info over moment vanvetzending

Fantastische service!!

W konden het onderdeel van onze douche niet vinden. We mochten foto’s naar Wesley mailen en hij heeft het juiste onderdeel gevonden en binnen een week hadden we het in huis. Fantastische service!!

Heel goed. Snelle en goede levering

Eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste maar heel goede en snelle levering.

Goed, afspraak is afspraak

Goed, afspraak is afspraak

fantastisch

klein aanpassing en voilà perfect fit en werkt als een droom.

Is uitstekend verpakt en bezorgd.

Snelle correcte levering.

Prima site. Snel geleverd.

Vlot geleverd

Ik had een sluitring nodig. Die was snel gevonden op Welbie en bovendien binnen enkele dagen geleverd. Precies goed.

Goede voorlichting,deskundig en vriendelijke medewerkers

Kwamen voor de eerste keer om onderdelen voor een inbouw toilet reservoir te halen

Leiding besteld, goed geholpen.