Juiste product gevonden door duidelijke website.

Ondanks dat het benodigde product al enkele jaren oud was toch gewoon door hun te leveren.

Snelle en vlotte levering,

gedetalliëerde foto's op website.

Goed !!

Top product snelle levering

Eerlijke en goede prijzen.

Zeker aanbevolen

Spullen hadden wat vertraging maar uiteindelijk is alles in orde gemaakt

Blij dat ze de spullen die ik nodig had in het assortiment hebben. Als er iets mis gaat lossen ze het netjes op.

Prima service, snel het juiste geleverd.

Na zoeken en vinden in het grote assortiment, de bestelling snel kunnen doen via mijn account waarna snelle levering via de post volgde.

Het is een perfecte webshop met snelle levering

Op de site kon ik precies vinden wat ik zocht en werd ik gewezen op een nuttig bijbehorend artikel. Levering in deze tijd binnen 24 uur. Zeer tevreden over het product en de service.

Snelle en adequate levering.

Zaken die ergens anders niet te verkrijgen waren hier op voorraad!

Zeer behulpzaam en vakkundig advies.

Onderdelen voor TECE hangtoilet besteld. Kreeg vakkundig advies van Wesley. Zeer prettig en efficiënte afwerking van mijn bestelling. Helaas zijn de prijzen voor onderdelen van TECE erg duur in vergelijking met andere merken.

Pakket Volgen de dag binnen ondanks Sinterklaas drukte

Al mijn pakketjes hadden vertraging, behalve bij Welbie Sanitair.

Makkelijke site, snel bevestigd en verstuurd.

Geweldig verzorgd keurig volgens afspraak Zeer tevreden

Snelle levering. Product volgens beschrijving.

Prima.

Snelle levering.

Bijzonder goede klantenservice

Mijn bestelling werd snel verzonden. Bij installatie bleek er een klein onderdeel defect te zijn. Nadat ik dit op de mail had gezet werd ik snel gebeld door een medewerker om mij te helpen. Het onderdeel is daarna direct opgestuurd. Deze service is echt top!

Fijne webwinkel

Overzichtelijk en snelle afhandeling.

Had verwacht snellere levering maar prima hoor

Klantvriendelijk

Alles duidelijk uitgelegd

Keurig en snel afgeleverd.

snelle levering, niet goed omruilen is mogelijk

prettig bedrijf, corecte uitleg over de producten

Fijn product gekocht

Het verlengstuk voor onze handdouche vergroot ons comfort. We kunnen nu wat verder van de wand af staan, prettig.

Een snelle reactie met een keurig verpakte en Snelle verzending

De website was duidelijk en overzichtelijk. Er werd op mijn vraag snel en keurig gereageerd. De bestelling werd snel en keurig verpakt verzonden.

Snel en goed

Snel en goed

Snel, goede prijs en precies wat ik nodig had!