Het was prima.

Snelle levering. Juiste product.

Prima. De beschrijving zat er ook nog bij.

De bestelling was de volgende dag al afgeleverd.

Zeer slecht

Na incorrecte informatie op de site van Welbie en dus een levering waarvan mijn verwachting anders was, én mijn mail van 6 dagen (!) geleden waarop ik nog geen reactie/ actie heb. Ronduit slecht.

Supervriendelijk en snelle actie voor een zeer kleine order! Fijn!

Wat goed dat u zelfs het kleinste schroefje in huis hebt en dat dit te bestellen is! Dat maakte de oplossing van het verloren schroefje heel eenvoudig. Dank!

Juiste product snel geleverd.

Goeie en snelle service

Duidelijke site makkelijk te bestellen en snelle levering

Product zou iets later binnen komen als aangegeven werd. Had wat vertraging maar dat is snel en eerlijk doorgegeven door middel van een mailtje. Super.... dan heb ik met de vertraging ook geen moeite.

Prettig contact aan de telefoon. Goede service nadat bleek dat het product niet de juiste passende was. Retourbetaling en opsturen van een passend exemplaar.

Snel geleverd.

Duidelijke website, snelle service.

Perfect en snel

Erg blij dat jullie onderdelen verkopen van een Skip toilet. Super fijn.

prima en snel

Juiste onderdeel zeer snel geleverd Prima !!

Precies wat je van een webwinkel verwacht, klasse geregeld!

Bestelling was simpel en de levering precies zoals aangeven. Betrouwbaar en snelle levering.

Zeer commerciele instelling. samen zijn we blijven zoeken naar de oplossing. TOP

na een eerste foute referentie te hebben gekregen, de oorzaak van deze foute referentie lag bij de producent en niet bij Welbie. zijn we verder gaan zoeken naar de juiste ref voor onze kraan. ik het foute ref teruggestuurd en dadelijk is er mij de juiste ref toegestuurd. ik kan de medewerkers van de webwinkel maar danken voor hun hulp en inzet.

Goede vlotte levering

Mijn bestelling was binnen enkele dagen binnen

Goede service snelle levering

Snel en makkelijk. Goed website

Alles volgens afspraak verlopen

Perfecte ervaring

straalregelaar M20 met binnendraad besteld. Kon de M20 nergens vinden en na een tijdje op internet te zoeken bij Welbie terecht gekomen. Product was niet op voorraad met verwachte levertijd 4 weken. Hierdoor even getwijfeld, maar kon het nergens anders vinden. Product werd echter binnen 1 week al geleverd. Perfecte service gehad bij mijn eerste bestelling.

Alle bestelde delen snel en goed verpakt in huis.

Helemaal prima

Ik had maar een paar simpele onderdelen nodig.....eenvoudig bestellen en snel en correct geleverd.

Prima bedrijf.

English: You “feel” from the moment you hit an internet order company’s site if it is going to be a positive experience or not. Especially of course the trajectory after you place your order. This company is well streamlined. A positive buying, delivery and after-sales service! I highly recommend this company!

Toen ik hotbath zocht kwam ik bij Welbie terecht. Gevraagd naar het type en snel geleverd.

Geweldig en snel

Product snel geleverd

Product snel geleverd, en een duidelijke site met alle maten goed weergegeven