Correcte en snelle levering!

Correcte en snelle levering!

Geweldig !

In een woord geweldig, zeer goede service, snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Zeer snelle en goede service

zeer snelle en goede service

Besteld en geleverd

Het regent onder onze regendouche douchekop, zalig! De verlenging is perfect.

Goede webshop, snelle levering!

Heel simpel, eenvoudige webshop, afrekenen en de volgende dag in huis. Uitstekend!

Snelle verzending

Snelle verzending. Redelijke verzendkosten. Al hoewel ik het nog best wel veel vind voor een enveloppe met inhoud.

Uitstekende service

Ruim aanbod, een van de weinige plekken waar ze hadden wat ik zocht en prijs is goed met uitstekende snelle bezorging.

Artikelen op zondag besteld en dinsdag erop geleverd, per post. Uitstekend gedaan, ben tevreden

Goed geholpen op een flexible manier geregeld!

Snel en goed maar teveel plastic verpakking

Supertevreden met het product maar de douchestaaf zat verpakt in een plastic wikkel die zat verpakt in een plastic zak van bubbeltjesplastic die vervolgens in nog een zak van bubbeltjeplastic zat. Deze plastic overdosis was verpakt in een plastic zak waar mn adresgegevens op stonden. Ik snap dat het niet mag beschadigen maar dit was erg overdreven en niet heel milieubewust.

super geholpen en erg behulpzaam

Zal jullie aan iedereen aanbevelen

Overzichtelijke website, snelle levering

Tevreden over levering van verlenging voor handdouche

Goede prijs snelle levering!

De door mij gekochte producten waren concurrerend qua prijs. Levering was veel sneller dan de verwachtte levertermijn.

Sneller dan gedacht en beloofd..

Wel veel lucht in het pakje waardoor het niet in d3 brievenbus paste zoals was aangekondigd.

Waardeloos

Verkeerd product geleverd. Welbie reageert niet op mijn e-mail bericht. We zijn inmiddels bijna veertien dagen verder.

Product zoals verwacht. Snel geleverd.

Snel voor mooie prijs

Keurig binnen een dag thuis bezorgd. Het betrof een rubber voor een korfplug. Lijkt een steviger rubber dan de orginele dus geheel tevreden.

Goed verpakt product en snel geleverd.

Zocht een verlengstuk om een douchekop te verlengen. Zodat de douchestraal wat verder uit de wand komt. Prima product.

Fijne webshop. Niet te klein, niet te groot.

Sbel geleverd tegen normale prijzen. Ook goed bereikbaar per telefoon.

Doen wat is beloofd.

Snelle levering. Redelijke verzendkosten.

Product en bezorging geheel volgens de aanbieding

Product direct uit voorraad leverbaar. Volgende dag al bezorgd. CV werkt weer zoals het moet.

Prima prijs en goede spullen

Welbie bleek precies de onderdelen te leveren die ik nodig had. De prijs was prima (waarom nog naar de bouwmarkt?) en de levering, met nette verzendkosten, was vlot. Het assortiment op de webshop mag nog wat groeien.

Top snel geleverd

Ring voor wc 90mm buis de volgende dag in huis

Prima klantenservice

Per ongeluk verkeerde item besteld, bestelling was gelukkig nog niet verzonden dus werd direct geregeld. Volgende dag in huis.

overzichtelijke site met vlotte levering

Hoewel ik geen idee had hoe het onderdeel genoemd wordt was het toch vrij simpel te vinden alleen op merknaam.