Prima bedrijf!

Duidelijke site, product was goed beschreven, snelle levering tegen mooie prijs.

SUPER !!!

Ik vind dit een super goeie service..... ik had een dichting nodig en minder dan 10 euro betaald verzenden inclusief , en toch een superrrrrrr goeie service. Dankuwel..... zo een service dat vindt men niet veel meer... dankuwellllll. Chris De Wever.

Zeer goed.

Zelfs gratis een tweede levering.

Uitstekende en snelle service!

Welbie bleek als enige leverancier in staat een ombouwset voor een ruim 20 jaar oude Friatec toiletspoelsysteem te kunnen leveren. Hulde voor de snelle en correcte service, tegen een alleszins redelijke prijs! Enige opmerking: IKEA installatie-instructies zijn duidelijker dan die van Friatec!

Badstop

Onze badstop was kapot. In de sanitair-winkel konden/wilden ze Geen losse onderdelen bestellen. Toen ik online begon te zoeken kwam ik deze website tegen , et voilá: terug rustig in bad kunnen zonder dat het water stilletjes aan wegebt.

Fantastisch dat dit bedrijf een simpel rubbertje via internet leverde! Keurig binnen de afgesproken tijd. Ga zo door!

Snelle reactie op vragen, bezorging conform afspraak

Product is conform beschrijving, snelle reactie op vragen en tijdige bezorging van het product

Uitstekend!

Hoewel abusievelijk een onjuist onderdeel was verstuurd, werd dit zeer klantvriendelijk en slagvaardig opgelost. Prima service!

Snel het juiste onderdeel

Ons toilet is zeker 20 jaar oud en Welbie levert nog steeds de onderdelen. Dat is super. Nadeel is dat de verzendkosten voor een klein onderdeel erg hoog zijn.

Correct

Snelle correcte levering en goede informatie over gang van zaken en de status

Snel geleverd. Prima.

Dit is voor ons de eerste bestelling bij Welbie en zijn daar zeer tevreden over.

Prima geregeld

Prima geregeld

Zeer tevreden.

Bestelling werd volgende dag al geleverd. 1 regel was verkeerd artikel, gebeld en de volgende dag had ik het juiste artikel. Erg klantvriendelijk

Correcte service

Snel besteld en geleverd, prima club!

Prima! Kan niet klagen

Ons spiegelkast/badkamer meubel had geen handvatten. Rond gezocht en zij waren de enige die zo'n goed passend oplossing had. We zijn erg blij mee - goed selectie en vooraad. Kwam prima op tijd in de post dus niets om op te merken -alles in een keer goed gegaan. Kan natuurlijk ook anders maar in ons geval niet gebeurd

Goede prijs. Snelle levering.

Alles perfect en vlot geregeld!

Alles perfect geregeld

verkeerd adres

Bij de bestelling, verscheel er een totaal ander adres in de balk, dan mijn adres dat ik opgaf. Dit merkte ik pas op, toen ik de factuur bekeek. Ik nam contact op met Welbie en het adres kon nog veranderd worden. Het zou in orde worden gebracht, dus ik betaalde de factuur. Enkele dagen later, kreeg ik van post.nl een bericht dat lijn pakketje zou geleverd worden op jawel : nog steeds dat foutief adres ! Ik kreeg telefonisch niemand geen verbinding en stuurde een mail, maar ook daarop geen antwoord gehad. Ook met post.nl kon ik geen verbinding krijgen en via de website lukte het ook al niet. Ik heb dan maar de mail afgeprint en ben met mij elektrische rolstoel naar de stad gereden, waar het pakketje zou geleverd worden. Gelukkig was ik op tijd daar en zag ik het busje van post.nl staan. Hij heeft me het pakketje kunnen afgeven en zo ben ik dan toch nog aan mijn pakketje geraakt. Ik heb zelfs niet eens op dat adres gewoond. Onbegrijpelijk waarom de website van Welbie dat adres veranderde in een ander adres. Gelukkig wel tevreden van de bestelling op zich.

Snelle verzending

Is precies zoals omschreven en niet duur

SNELLE LEVERING

zondag besteld, donderdag geleverd..

Snelle levering, goed product, netjes verpakt. Prettig allemaal

Kennis van zaken en bijzonder klantgericht, goede service

Wist precies welke onderdelen ik zocht. Direct opgestuurd, bijzonder goede service. Bovendien ook een pakketje ontvangen dat niet voor ons bedoeld was. Dit hebben we zelf doorgestuurd naar de juiste ontvanger. Als service hebben we deze verzendkosten uiteraard vergoed gekregen en bovendien ook onze eigen verzendkosten!!!

Goede service en kennis

Ik moest goed zoeken wat voor onderdeel ik nodig had op internet en kwam er niet goed uit. bij navragen, precies de informatie gekregen die ik nodig had. Dit moest besteld worden en zou even duren, maar intussen veel sneller dan gepland heel goed geleverd! Prima service en kennis!!

Prima.

Goedkoper dan andere site’s. Netjes geleverd.

Product was goed vindbaar op de website, eenvoudige bestelprocedure

Product was goed vindbaar op de website, eenvoudige bestelprocedure, snelle levering.