Snel en correct

Ik had een kleine bestelling (doppen voor mijn toiletbril) en deze zijn snel en correct geleverd

Effectief

Snel menu, snelle levering

Dikke 10.

Dikke 10.

Eenvoudig besteld en op tijd geleverd

Eenvoudig besteld en op tijd geleverd. Mijn bestelde product kon in de brievenbus, dus eenvoudig via een brievenbuszending.

Snelle goede levering!

Heldere website. Nodigt uit om te zoeken naar producten. Producten worden duidelijk met bijbehorende specificaties omschreven. Levering van de juiste producten was snel binnen.

Goede snelle levering

Had een klein onderdeel nodig wat zo te bestellen is bij Welbie, en snel geleverd.

Zeer snelle en correcte levering.

Bestelde een klein onderdeeltje als proef en enkele dagen later een 12- tal. Beide bestellingen, ook, het heel kleintje, werden zeer snel geleverd. Prima service!

Iedere keer weer een goede en vlotte service!

Al een aantal keer wat besteld, telkens een vlotte service met een goed resultaat.

Bij praxis ooit een kraan gekocht, maar perlator die moest worden vervangen is daar niet verkrijgbaar. Gelukkig wel bij Welbie gevonden.

Snelle levering ondanks de drukte,duidelijke zoekfunctie,bij Gamma en Praxis niet gevonden

Bij Welbie wel gevonden!

Alles goed

Duidelijke website, snelle levering ondanks de Corona omstandigheden. Ben zéér tevreden! Onderdeel werkt prima.

Vlotte verzending

Helemaal prima

Snelle bezorging en spullen conform verwachting

Snelle en correcte levering

Op de website heb ik makkelijk het scharnier kunnen vinden dat ik zocht mbv de duidelijke foto’s. Bestellen was zo gebeurd en ondanks de corona drukte toch binnen een paar werkdagen geleverd.

Kijk, zo moet het!

Na lang zoeken, gevonden wat ik nodig had. Goede communicatie, correcte prijs en snelle levering.

Snel en simpel

Makkelijke bestelling. Snelle levering. Product precies wat je ervan mag verwachten.

Zoals het hoort

Snel geleverd en goed product

Zoals men zich wenst

Geleverd volgens bestelling, aan alleszins competitieve prijzen. Netjes verpakt, snel geleverd (in weerwil van de omstandigheden).

correcte levering, correcte prijs

De titel zegt het bijna allemaal. Levering was ook snel.

Snel, duidelijk en prijsvriendelijkk

Bestelling via de website werd snel geleverd. Duidelijke emails met informatie over betaling en leveting. En de prijs en kwaliteit van de geleverde artikel was super.

Goede service en prima probleemoplossers

Mijn bestelling bleek in de (Corona) drukte na een week nog niet aangekomen. Een e-mail sturen was voldoende om onmiddelijk een tweede verzending van het bestelde te regelen, die ik een dag later ontving. Echte service!

Snel en goed.

Makkelijk bestellen, goede snelle levering.

Gewoon snel en duidelijk

Gewoon snel en duidelijk, zoals het behoort!

Very good service ! Perfectly !!

Delivering fast, good support by phone