Goede prijs kwaliteit, snel ontvangen.

Netjes gecommuniceerd via de mail, product is dezelfde dag verzonden en de dag daarna al ontvangen. Het gaat hierbij om een easy drain inspectiedop die met brievenbuspost is gekomen. De inspectiedop past overigens ook perfect. Zeer tevreden over leverancier en product!

Prima product, snelle levering

Vanaf de foto's van de site meteen het juiste artikel kunnen selecteren. Werd keurig op tijd geleverd. Top!

Prima service!!

Er werd snel gereageerd op mijn mail.

Goed produkt.

Een Sealskin lekstrip onder de douchdeur compleet met eindstukjes voor een goede afwerking.

Snel geleverd, netjes verpakt, goed product

Alles staat hierboven (ik had een verlengstuk voor de handdouche kop gekocht, voor in de camper, zodat je beter onder de straal kan staan, zonder je in een bocht te hoeven wringen)

Helemaal top

Helemaal top

Heel erg persoonlijk en behulpzaam

Onze douchedwur was kapot. Gebeld voor advies en zij hebben adhv foto’s de juiste scharnieren geadviseerd. Hele fijne service!

Goede hulp en snelle levering.

Ik had enkeler vragen per e-mail gesteld en kreeg binnen een dag een duidelijk en goed antwoord. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Halve levering - .

Had een [P2779] Neoperl Cache PL Honeycomb PCA M18,5x1 8l/min incl. Sleutel art. 01515398 besteld maar alleen de perlator ontvangen, geen sleutel. :-(

Uitstekende service

Verkeerde formaat uitloopkraan geleverd. Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Binnen een dag alsnog het juiste artikel ontvangen.

Snelle service prima prijs

Maandag besteld, dinsdag in huis. Scherpe prijs en snelle levering!

Snelle service juiste kaliteit prijs verhouding

Was even zoeken maar had snel de micro keramische binnen werk 25 mm gevonden paste prima in de JOB kraan

Gemak

Enige aanbieder van onderdeel van de kraan via internet. Zo snel kunnen bestellen en snel in huis.

Ze hebben het en leveren snel

Snelle levering van het juiste product

Top. Groot assortiment.

Snelle service, snel in huis.

snelle afhandeling van vragen en bestellen

Nieuwe thermostaat nodig voor mijn douchekraan

perfecte website, perfecte snelle levering, van het juiste product!

prima!

Super snelle levering

Ik had een nieuwe stelknop en binnenwerk nodig voor een thermostatische douchekraan, binnen 2 dagen had ik ze in huis. Geweldig! Helaas ontbrak er een klein maar wel essentieel onderdeeltje, daarvoor moest ik toch weer contact opnemen met de oorspronkelijke leverancier. Dat was wel een tegenvaller.

Superrrrrr...

Buffers voor toiletzitting. Snel geleverd voor een goede prijs.

Uitstekend!

Goed prouct ,snel geleverd. Nota zowel via mail als bij het product. .

Snel en goed geleverd

Groot assortiment en snelle levering.

Goed product, stevige prijs

Na lang zoeken eindelijk het product gevonden. Dus qua assortiment een dikke 10. Dat de productprijs dan wat hoger is is prima, alleen jammer dat de verzendkosten dan echt tegenvallen. Al met al snel geleverd!

Gewoon goed

Prijs goed levertijd volgens opgave op website.

Volgens afspraak

Goed en snel

Snelle probleemloze bestelling en levering

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle levering. Eén minpuntje: waarom moeten de verzendkosten ruim 7,50 zijn als een brievenbuspakketje 4 euro kost?? Dat kost een halve ster.