Snelle levering, goede sortering

Ik zocht een afdekplaatje voor een Sealskin badafvoer. Het was niet makkelijk te vinden, maar Welbie had/heeft het. Levertijd zou 3 weken zijn, maar binnen 2 dagen heb ik het al ontvangen.

Ruime keus, snelle levering, goede website.

Na 20 jaar nog een onderdeel van onze Sealskin douchedeur kunnen bestellen via Welbie.

uitstekende service

vlotte levering, vriendelijk personeel en goede service na verkoop

Vlotte levering en klantvriendelijk

Ondanks een foute levering ben ik tevreden. De fout is snel herstelt na een telefoon gesprek. Gesprek was vriendelijk en van hun kant zeer begripvol . Vr.gr j.strobos

Vlotte levering

Perfect wat ik wou

Tijden lang gezocht, bij welbie gevonden

bestelling niet ontvangen en vervolgens correct opgelost

Ik had de bestelling van een klein onderdeel niet ontvangen, Heb daarop een mail gestuurd en vervolgens is het bestelde netjes - opnieuw? en vlot - opgestuurd. Hulde!

Niks mis mee. Product was goed. Bezorging erg snel.

Erg goede ervaring Niks mis mee. Product was goed. Bezorging erg

Super service

Had een ikea keukenkraan en wilde via de beluchter een aansluiting maken voor een gardena koppeling. Hun dachten even mee en zijn uiteindelijk tot een perfect verloopje gekomen. Ze hebben echt een super breed assortiment.

bestelling wordt geheel correct uitgevoerd

De afbeelding op de site was nier geheel duidelijk, maar de levering gebeurde correct en op tijd.

een transparant bestelproces met een snelle levering

Welbie nodigt uit om met haar prima heldere werkwijze vaker een bestelling te doen.

Prima service, en vooral eerlijk!

Mij werd direct verteld dat ik wel twee maanden geduld moest hebben voor mijn bestelling. Het werden uiteindelijk 7 weken, prima dus!

Snel antwoord via mail

Ik had een nieuwe knop nodig voor op mijn douchekraan en kon deze zo snel niet vinden op de website. Mijn vraag naar het artikel nummer werd binnen een dag beantwoord via mail. Bestelling en levering was vlekkeloos. Goeie service!

Onderdelen die ik speciaal moest bestellen hadden ze hier online

Snel en prima service. En onderdeel die ik anders bij de leverancier moest bestellen, vrij duur, hadden ze hier op voorraad.

Service

Snel en gemakkelijk online bestellen.

Snel en goed geleverd.

Prima werk.

Tevreden klant

Goede en snelle service

Service !

Door mijn eigen stommiteit (verkeerd (niet bestaand) huisnummer ingegeven) is het pakket teruggegaan naar Welbie. Maar zonder mokken is het na verwerking van de retour zonder extra kosten oid wederom toegezonden (nu naar het juiste adres). Complimenten voor deze service !

Zeer tevreden!

Ondanks de corona toestand is mijn bestelling met een minimale vertraging bezorgd.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering!

Snelle correcte levering

Buitengewoon snel geleverd, perfect

Een snelle, nette levering van goede producten die ik kocht op een duidelijke site.

Mijn vraag werd snel beantwoord. De site is overzichtelijk en de keus is groot. De bestelling werd snel geleverd en het was goed verpakt.

Losse onderdelen verkrijgbaar en vlot geleverd

Het was de enige hit op mijn Internet voor drukkabels van een inbouwtoilet. Gelukkig bestaat dit anders had ik gewoon het hele inbouwtoilet eruit gesloopt en vervangen door een andere. Krijg je als je een huis koopt in een gebied met kalkrijk water en vorige eigenaren die goed waren in halfslachtige DHZ. Wist ik vantevoren en dan nog verbaas je je..... ;-) Zaakje ontkalken, kabels vervangen en alles spoelt weer door.

Supersnel

Probleemloos direct geleverd

Na het stukgaan van mijn douche kraan (inbouw) was dit het enige bedrijf (die ik kon vinden) wat losse onderdelen op voorraad had. Goede service en uitleg welk onderdeel ik moest hebben met een goede beschrijving om het onderdeel in te bouwen.