alles naar wens

alles naar wens ,product en levering oke

Juist en snel.

Snel ge juiste onderdeel voor mijn douchecabine.

Zeer snelle levering

Fijn dat ik net voor de Pasen nog mijn bestelling in huis had, zodat het toilet met de geleverde onderdelen weer naar behoorde werkte.

Tevreden klant

Duidelijke website. Betrouwbaar, komen afspraken na. Snelle levering. Bezorgkosten vielen mee.

Prima te woord gestaan , levering volgens afspraak

Prima levering

Snel product gevonden op website en product weed meteen verstuurd en geleverd. Uitstekend

Prima webshop ervaring

Het bestelde artikel was niet direct op voorraad maar werd wel binnen een week geleverd. Duidelijk mailverkeer over de status. Top!

Snelle en correcte levering

Op de website het onderdeel snel gevonden en tegen een gunstige prijs.

Prima product en prijs verhouding

Voor mijn oude inbouwtoilet een passende oplossing gevonden om deze om tebouwen naar een duoline

goede informatie en zeer snelle levering

klantenservice heeft mij heel snel goed geholpen en het artikel werd super snel geleverd

Prima product en snelle levering

Vlot en goed geleverd

Alles prima geregeld

Vlotte afhandeling en prima feedback

Ruim assortiment, snelle levering

Veel onderdelen op voorraad, snelle verzending en ook vlug met restitutie na geretourneerde onderdelen.

goede service, snelle levering

jammer van de extra bezorgkosten

Juiste artikel tegen een redelijke prijs.

Prima website

Goede webshop met betaalbare onderdelen. Bijna alle onderdelen zijn apart te koop, zonder dat je een hele set moet bestellen

Vakkundig en snelle bezorging

Vakkundig en snelle bezorging

Wij zijn zeer tevreden. Zijn goed geholpen en ze zijn zeer vlot met leveren.

goede en snelle leveriing

Fantastisch, dat je voor een douchecabine van 23 jaar oud nog de juiste afdekdopjes kan krijgen. Echt klasse :-)

Redelijk snelle levering

Redelijk snelle levering en goed verzord

Snel, accuraat en niet duur

Gezochte onderdeel was snel in huis en stevig verpakt tegen een goede prijs

Snelle service. Helaas is 1 onderdeel beschadigd aangekomen.

Door de wijze van verpakken is 1 onderdeel licht beschadigd aangekomen. Advies: meer aadacht voor de wijze van verpakken.

Snel

Duidelijke website en snel geleverd

betaalbaar en vlot geleverd

Goede webshop, betaalbare onderdelen. Goed advies, zodat ik niet een compleet set, maar één onderdeel hoefde te bestellen.