Snelle levering in een drukke tijd!

Ik had slechts een klein onderdeel nodig voor een Sealskin douchebak. Snel gevonden via Google bij deze leverancier, die het ook snel kon leveren. Top!

Super goed geholpen

Ook de vragen die ik telefonisch stelde werden vakkundig beantwoord!

Snel correct en voordelig

Top steeds weer.

precies gehad wat ik besteld had

Duidelijke website waardoor bestellen eenvoudig is. Alles keurig verpakt in in goede orde ontvangen

Dure verzending

Jmmr dat je veel verzendkosten betaald voor iets Wat met briefpost word verstuurd briefpost €1,62 en moet je dan 4 zoveel voor betalen

Prima voor elkaar

Tevreden

Snelle respons op de bestelling. Helaas een 'productiefout' op het product, maar na melding een onmiddellijke respons en tegemoetkoming.

Vlug, snel, goed en niet te duur

De bestelling werd snel afgeleverd, prima toch!

Onze stankafsluiter was kapot, wat een lucht in de badkamer.....gelukkig vonden we bij Welbie een nieuwe, gelijk besteld en de volgende dag in huis!! Wel hoge verzendkosten.

snel en correct

gewoon goed

perfect

perfect alles volgens afspraak

zeer goed

Makkelijk te bereiken en behulpzaam.

Top !

De volgende dag geleverd. Duidelijke site.

Snel geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Duidelijke website, ze voldoen aan wat ze beloven....

Ik was verkeerd geïnformeerd door iemand anders en zij hebben het voor mij opgelost

Goed en behulpzaam bedrijf. Door iemand anders had ik iets verkeerd besteld. Zij belde mij direct op om het te bespreken en mij advies te geven voor een ander onderdeel. Dit werd ook snel geleverd. Andere onderdeel is retour gestuurd.

Behulpzaam

Makkelijk te bereiken en behulpzaam als iets niet helemaal duidelijk is. Nette prijzen.

Prima spullen snelle levering

Goeie website, goeie spullen, snelle levering

Snel en zeker

Donderdagavond besteld, vrijdag al in huis. Prima

Snel en zeer goed verpakt

nvt

Perfect, snelle levering.

Duidelijke website

Super advisering en snelle levering tegen scherpe prijs!

Super ervaring, ook al ging het om een zeer kleine bestelling (25 euro), is er de tijd genomen om een goed advies en product te zoeken. Verzending was snel en de prijs ook nog eens beneden een aantal concurrenten (weet niet of dit voor duurdere producten ook is).. al met al een zeer goede ervaring!!