Breed assortiment en snelle levering

Via zoekactie Google direct bij Welbie beland, hadden specifiek onderdeel wat lastig te vinden is (Kardoes). Makkelijk te bestellen, en snelle levering. Goede website.

Snel geregeld en overzichtelijke web-site

Snel geregeld en overzichtelijke web-site

Snel geregeld

Snel geregeld, snel in huis. Krijg alleen geen bevestigingsmail na de bestelling.

Goed advies + snelle levering

Goed en duidelijk

over zichtelijk duidelijke uitleg overhet gebruik

Goede prijs en snelle levering

Zocht vervangende sanitair onderdelen voor een oude douchebak afvoer uit 2000 die Welbie Sanitiar op voorraad had voor een concurrende prijs De levering wss de volgende werkdag zoals gemeld op hun site. Kom hier zeker weer eens terug

vlotte levering

Sorry voor de verwarring aan mijn kant Scherpe prijs goed product alleen slechte handleiding

Hele nette en snelle service

Ik had een artikel besteld die ik bij nader inzien niet nodig had. Ik kon dit zonder problemen retour sturen en ik kreeg mijn geld snel terug.

Alles naar wens opgelost.

Alles goed opgelost na een onvolledige zending.

Snelle verzending

Snelle verzending en scherpe prijs!

goed verpakt en snel bezorgd

produkt voldoet geheel aan mijn hooggespannen verwachting

zeer goed!

goed en snel

uitstekende webshop

Ik vond precies wat ik zocht en artikel werd razendsnel bezorgd. Geen enkele klacht 5 stars van mij.

Namiddags besteld en de volgende dag binnen! En perfecte ondedeel

Prima website.

Twee strippen besteld en zoals afspraak de volgende dag in huis.

Wat ik nodig had was er! 😁

Snel en goed advies

Het product was snel binnen en na telefonisch advies was het zo geïnstalleerd

Supersnel en goede prijs!

Ik bestel hier opnieuw!!

Snel en goed

Snelle levering en eerste klas materiaal. Geen goedkope namaak.

Het beste sanitair winkel die er is

Heb al mijn kranen daar besteld. Nu 10 jaar verder slijten er kleine dingen. Welbie is een zeer proffesionele winkel. Weten waar ze over praten en zoeken altijd een oplossing. Heb nu kleine filters van de kraan vervangen. Alles is te krijgen. Zeer goede service en ze staan je altijd netjes te woord. Zijn zeer klantgericht.

Snel leveren en oplossen van problemen, tevens goed telefonisch bereikbaar.

Weten waar ze over praten als onderdeel niet werkt en sturen per omgaande het juiste.

Snelle goede service

Alleen maar positief

Onderdelen voor toiletbril besteld binnen met 1 dag in huis.

r mijn Ik had een vraag over mijn en ben op een vriendelijke manier te woord gestaan.

ik verwijs naar bovenstaande.

Top alles perfect geregwld

Had een verkeerd binnenwerk gehad werd meteen opnieuw verstuurd top geregeld