Snelle levering. Niet duur. Het product voldoet aan de verwachting.

really happy

I could find a rare thing on their website and pretty cheap. If fits my jacuzzi bath perfectly. Thanks for a good service.

goede service enm snelle levering

Duidelijk aan de telefoon en klantvriendelijk.

supersonisch snel en correct

's middags besteld en 's anderendaags geleverd... Perfecte service

Snelle reacies en levering

Vlotte levering, bestellen ging gemakkelijk en adequate reactie op mijn vragen.

Supersnelle, correcte levering

Supersnelle, correcte levering

Duidelijke site, zeer snelle en correcte levering

Werd voor de levering nog gebeld dat er een foutje in mijn bestelling zat wat gelijk werd gecorrigeerd dat is pas service top.

Heel goed, snelle levering

Snelle vlotte levering, bestellen gaat gemakkelijk en communicatie verloopt ook goed. Breed assortiment met goed product

snelle service

uitleg over product prima. Welbie zal ik zeker onthouden.

Prima snelle levering

Snelle levering van het product

Heel goed, geregeld!

Goede snelle service!

Prima website zo besteld en afgerekend. Overal gezocht op internet voor verlengstuk douchekop maar alleen bij Welbie Sanitair verkrijgbaar. Fantastische service voor iedereen aan te bevelen!

goed en slecht...

Perfect advies gekregen over het product wat ik nodig had. Zelf had ik een verkeerd type in gedachten. Helaas wat het product niet opf voorraad en moest x weken wachten. na deze periode was het product nog niet op voorraad en men zou informeren bij de leverancier. En vreemd genoeg krijg ik het product 2 dagen later toch in de bus. Alsof mijn bestelling vergeten was. Ach even zelf er achteraan gemoeten, das enige minpunt. Verder super.

goede service

Service zoals dat hoort

Onderdelen netjes binnen gekregen.

Duidelijke site; product snel gevonden. Top.

Zocht een perlator, in diverse zaken in de buurt hadden ze de maat niet. Bij jullie zo gevonden en snelle levering.

alles goed verlopen, snelle levering

Prima levering,kwalitatief goed materiaal en keurig verpakt.

Helaas was er bij Post-NL vertraging opgetreden zodat we 2 dagen op onze levering moesten wachten.

Snelle levering, alleen summiere omschrijving bij artikelen

Altijd artikelen op voorraad.

Snelle service, goed product

Goede service, en snelle levering!

Super snel bezorgd en goede prijs /kwaliteit

Zie boven

Prima service en supersnel ontvangen

Goede service. Bestelde was eerder binnen en hierover is gebeld en kon daarom eerder ophalen

Zie boven

Top geregeld

Ik had vloertrekker rubber besteld netjes de volgende dag in huis en na wat gestuntel zat de nieuwe rubber er top in. Dus nu weer lekker droge douchebak

Snelle levering, scherpe prijs. En op voorraad.