Fijn

Dstress hield mij goed op de hoogte, omdat mijn producten niet op voorraad waren. Ondanks de vertraging kwamen mijn producten nog snel! Duidelijk en prettige communicatie!

Fijne webshop

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Artikelen met zorg ingepakt.

Bestel altijd producten altijd netjes verpakt en word netjes afgeleverd

Top geregeld!

Goede communicatie, snel geleverd.

Bestelling is een cadeautje

Snelle levering, goede informatie over de status van de bestelling. Het doosje uitpakken is als een cadeautje. Leuk persoonlijk berichtje en fijne samples!

Keurige en snelle levering van mijn bestelling

Ik ben tevreden over de snelle levering van mijn bestelling. Het pakketje was leuk verpakt

Snelle levering. Degelijk verpakt. Interessante prijzen bij aankoop meerdere stuks

Perfect!

Alles is naar wens verlopen.

Snelle en complete levering

Super snelle levering

Goede prijs , snelle levering

Bestel altijd producten altijd netjes verpakt en word op tijd afgeleverd

Fijne winkel.

Artikel was snel bezorgd, netjes verpakt.

Helemaal top!

Snelle levering, mooi verpakt met gratis samples

Ik bestel altijd producten altijd netjes verpakt en altijd mooi op tijd afgeleverd

Fijne webshop, leuke aanbiedingen en snelle levering vepakt als een cadeautje!!

Perfect!

Hele snelle levering en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Een hand geschreven kaart erbij gekregen om mij te bedanken voor de bestelling. Top!

Ik heb een nagellak van OPI besteld bij Dstress; het was supersnel in huis en wat ik ook erg attent vond, was dat er naast een bedankkaartje ook een zakje met Dermalogica samples bij was verpakt! Ik ben er blij mee en zeg, tot een volgende bestelling!

De bestelling is goed verlopen.

Snel en goed

Snel en goed

Prima bedrijf, klantvriendelijk, goede service en communicatie.

De medewerkers van Dstress ervaar ik als zeer vriendelijk en kundig. Zij communiceren heel goed met de klant, de verzending van de producten gaan vlot en lukt het niet helemaal dan wordt de klant op de hoogte gesteld. Ik heb er een goed gevoel bij.

Bestel altijd producten netje verpakt en altijd mooi op tijd afgeleverd

Goede levering met lief bedank kaartje en sample

Goed geleverd. Lief persoonlijk kaartje met sample.

Aanrader!

Snelle bezorging, fijn klantcontact en een kaartje/extra samples bij m’n bestelling.

Snelle verzending

Super vriendelijk team!