Altijd goed

Altijd netjes, snel en goed

TOP!

Fijne website, snelle levering, goede prijs en een feestje om uit te pakk

Echt een cadeautje !!

Snelle levering, leuk ingepakt en een persoonlijk kaartje. Top service en hele fijne producten.

Altijd een voordelige prijs.

Normaliter koop ik de producten van dermatologica bij de beautysalon, maar na corona zijn daar de prijzen uit de pan gerezen. Dus ging ik op zoek... en kwam bij Dstress uit, zij hebben vaak goede deals. De producten zijn van goede kwaliteit, en werken perfect voor mijn huid.

Alles is perfect verlopen met mijn bestelling.

Wederom geweldig geholpen met mijn webshop bestelling door Daphne, wat een leuke meid, complimenten! Ook tijdens de sluiting stond iedereen voor mij klaar om een advies op een afstand te geven of gewoon even voor een praatje. Ik heb zoveel waardering voor de werkwijze van D stress! Iris heeft een geweldige team bij elkaar, goed gedaan Iris!

Snel en persoonlijk

Snelle levering met een extra sample en een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje

Overzichtelijke webshop

Pakketje snel ontvangen. Netjes verpakt en een paar proefmonsters erbij. Voor het eerst Dermalogica hier besteld en dat ga ik de volgende keer weer doen. Vriendelijke groet Petra

Prettig, niet omslachtig en snelle levering.

Vorige maand voor de eerste keer een order geplaatst bij D Stress. De site is gebruiksvriendelijk, alle producten verkrijgbaar en op voorraad, snelle levering en de prijzen zijn aantrekkelijk. Bovendien heb ik het contact als zeer vriendelijk ervaren wat ik heel belangrijk vind. Ik hoop nog lang te genieten van De Stress. Met vriendelijke groeten, Ans Stegeman

Uitstekend!!

Voor deskundig advies kan je altijd terecht, snelle levering en goede prijs!!

Al jaren tevreden klant

Ik bestel altijd mijn Dermalogica bij Dstress. Nog nooit klachten gehad.

Snelle service top producten helemaal blij!

Fijne salon en goede/snelle service!

Ik heb bij DSTRESS een aantal behandelingen gehad en altijd tevreden, leuk personeel en ook het bestellen gaat snel!

Bestel altijd producten netjes verpakt en altijd mooi op tijd

geleverd op verkeerd adres, gelukkig afgegeven

pakket afgeleverd op verkeerd adres. nr 24 ipv 34. gelukkig heeft diegene de moeite genomen het te brengen

Fijn een bon om cadeau te geven

Altijd leuk om een ander een bon te geven van Dstress.

Goed, zoals altijd!

Goede service! Iets vertraagd wegens black friday drukte, maar keurig daarover geïnformeerd

Súper!

Fijne producten, top service!

Bestel altijd de producten netjes verpakt en altijd op tijd geleverd

Wederom geweldig

Ik ben inmiddels jarenlang een vaste klant van Dstress. Geweldige service, persoonlijk en deskundig. Bij Dstress sta je als klant centraal. Ik zou dit bedrijf echt niet willen missen. En echte aanrader voor iedereen en een goed voorbeeld voor andere bedrijven.

Snelle levering en met korting. Top! Bestel hier graag mijn spullen van Dermologica, heerlijk merk.

Betaling lukte niet. Service was meteen goed. Alles netjes geregeld

ervaren medewerkers, goed advies!

professioneel bedrijf waar je zowel lekker tot rust komt als een goed huidadvies krijgt. de webshop is een mooie aanvulling

Dorpsstraat 127

5708 GG Helmond