x
Pluspunten
Duidelijke site, no nonsense houding
Pluspunten
Snelle verwerking order
Mogelijkheid tot afhalen op post.
Pluspunten
Alles super!
Verbeterpuntengeen
Mogelijkheid tot afleveren bestelling op postkantoor of Kiala punt.
Pluspunten
Producten die zij on line verkopen zijn puur en kwalitatief goed en binnen afgesproken tijd thuis afgeleverd. Leuk de extra gratis samples die je erbij kunt bestellen.
VerbeterpuntenMinpuntje. Ik maakte gebruik van een website actie. "Koop een x-product en je krijgt een leuke setje aan producten cadeau." Natuurlijk was er in mijn geval al gretig van gebruik gemaakt. Dus toen mijn doosje arriveerde.. geen extra cadeautje met producten. Maar ook geen berichtje erbij.. van "Sorry.. helaas geen cadeautje". Maar ook geen alternatief of 'goed- makertje' terwijl ik wel aan ruim 200 euro aan producten heb gekocht. Dus dat viel tegen. Daarom een onvoldoende voor nazorg, communicatie en betrouwbaarheid.
niets
Pluspunten
Snel, proefjes waren vergeten mee te sturen maar na een telefoontje van mij werd het een paar dagen later alsnog bezorgd.
VerbeterpuntenIk vond het wel jammer dat er niet gereageerd is op mijn berichtje op het bestelformulier.
Pluspunten
Alles is super
Pluspunten
Persoonlijk, professioneel en klantvriendelijk!
Pluspunten
mooie producten Goede prijzen