Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenik kan niet altijd gewenste produkten vinden op website
Pluspunten
Dat je via de mail elke dag op de hoogte wordt gehouden waar je pakketje is. Ook na de bataling krijg je gelijk een mail. En de gratis samples die ik uit mocht zoeken :)
VerbeterpuntenOmdat de website geen keurmerk heeft heb ik getwijfeld of ik wel moest bestellen. Je bent dan toch een beetje bang om te betalen en niets te ontvangen. Maar omdat er 15% korting werd gegeven kon ik de verleiding niet weerstaan.
Pluspunten
Nog nooit negatieve dingen meegemaakt met dit bedrijf.
Pluspunten
goede prijs, netjes ingepakt en snel verzonden
Verbeterpuntenbij een bestelling mogen wel wat meer proefjes zitten zo kan je uitproberen dit resulteert uiteindelijk in een volgende bestelling lijkt me ik koop namelijk niet iets blind
Pluspunten
zelf uitkiezen samples!
Verbeterpuntenprijs, dure producten
Pluspunten
Leuke actiongifts
VerbeterpuntenAanvinken samples is omslachtig omdat je weer terug moet naar de webste. Kan vast handiger.
Ik heb al een paar keer iets besteld waarbij er een gratis pakket bij zou zitten. Door niet goed te lezen had ik echter te weinig besteld. Graag zou ik daarover geinformeerd willen worden en niet dat dan mijn gratis pakket helemaal niet doorgaat.
Pluspunten
Prijs en levering
Pluspunten
Dat ik in ieder geval na veel emailverkeer mijn juiste product in huis had.
VerbeterpuntenWerk aan je communicatie met klanten. Je kunt het niet maken om na een foute levering iemand pas verzendkosten terug te geven "zodra de juiste persoon" terug is van vakantie. Als je als bedrijf een fout maakt, zorg dan dat je je klant in de watten legt en doe het niet af met wat vage samples en een kwastje (voor wat eigenlijk?). D-stress is voor mij na dit gedoe niet voor herhaling vatbaar.