Pluspunten
Pluspunten
supersnel geleverd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
algemeen zeer tevreden,correcte leveringen
Verbeterpuntengeen enkele eigenlijk tot op heden. tip: misschien ook de verkoop van het merk QMS
Pluspunten
snelheid assortiment
Niet alle gratis proefmonsters gekregen
Pluspunten
Bij laatste levering heb ik helaas de gratis proefjes (active mooist) niet ontvangen. Ik had recht op 5 proefjes.
Pluspunten
Consequent in service en kwaliteit
Pluspunten
Super snelle levering en goede prijs!
Pluspunten
Geleverd wat besteld is
VerbeterpuntenSnelheid levering en communicatie: nu op maandag mail gekregen producten verzonden en donderdag nogmaals een mail gekregen? De laatste keer ook een bevestiging gekreging van de GlS die het pakket uiteindelijk vrijdag heeft gebracht. Ook prettig als hierbij de link zou werken dat je een tijdsvak ziet waarbinnen het pakket bezorgd wordt, nu was alleen de dag zichtbaar. Prettige site, leuk om zelf samples uit te zoeken!
Pluspunten
Ze hebben iid wat gestuurd, ná betaling!
Verbeterpunten* na 24 uur weet je of je een aleergische reactie hebt" = niet waar. Iedereen is anders!! * met een sample doe je een aantal keer* = niet waar.Daar doe je AMPER 1,5 keer mee. * voor samples die niet verkocht mogen worden euro 7,50 vragen!!!! terwijl die platte verpakkingen makkelijk in een gewone envelop met één postzegel gekund hadden* = heel slecht!!!!
Pluspunten
snelle levering.
VerbeterpuntenLaatste 2 keren kreeg ik verkeerde producten toegestuurd. het erachter aan bellen en terugsturen ervan vind ik niet echt fijn.
Pluspunten
Ik koop alleen via de webshop bij jullie. Jullie zijn veruit de goedkoopste. Houden zo! :-)
Pluspunten
Snel, betrouwbaar
VerbeterpuntenTwee keer nu meegemaakt dat de bestelde samples op waren. Kreeg andere samples waar ik niets aan heb. Geef dan liever twee van de samples die er wel zijn of neem even contact op.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen en snellere levering
Pluspunten
Korting
VerbeterpuntenVerzending met gls is lastig ivm ophalen pakket bij servicepoint.