Pluspunten
zeer betrouwbaar
Verbeterpuntenverzenkosten beleid, bijvoorbeeld boven de 50,- EURO geen verzendkosten klanten binding, meer in contact met vaste klanten
Snellere levering (en ook via pakje gemak of een kiala punt).
Bij mijn laatste bestelling was er een sample minder geleverd omdat de sample die ik wilde hebben niet voorradig was. Ik denk dan doe er een ander sample bij.
geen voortrekkerij
Pluspunten
Het bedrijf levert de bestelling snel en goedkoper dan in de winkel.
VerbeterpuntenOp de wesbite duurt het eindeloos om de gratis monsters toe te voegen, je moet steeds opnieuw door alle pagina's heen. Bij de Multi Active Toner van Dermalogica heb ik al 2x gehad dat de indruk/spuitmond niet soepel gaat en dus giet ik deze over in een oude fles.
Pluspunten
Er ontbrak een aangevraagde sample, dzew erd vervangen door een alternatief plus de gevraagde sample werd nog apart er achteraan gestuurd. Grote klasse en superservice!
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
De 15% korting is op hogere bedragen zeker de moeite waard. Gratis samples altijd makkelijk en leuk. Snelle levertijd en goede communicatie via mail. Gewoon top!
VerbeterpuntenZou geen kunnen bedenken
?
Pluspunten
Snel en goede prijs tov ici paris en douglas. Bevestiging en update via email over bestelling is helder en snel.
Telkens als ik een bestelling plaats , moet ik opnieuw al mij gegevens invullen. Geen identificatie adhv e-mailadres en password
Pluspunten
Heel vriendelijk geholpen toen ik belde.
VerbeterpuntenMisschien stoppen met GLS ik vind het de slechtste postbezorgers.
Pluspunten
Snelle levering en reactie op mail. Doen wat ze beloven!
Pluspunten
De sampels en de korting. En jullie zijn altijd vriendelijk.
VerbeterpuntenOp vrijdagochtend besteld en woensdag pas ontvangen. Dat vind ik best lang.
VerbeterpuntenGeen
Ik genove dagcreme is webshop