Pluspunten
Veel proefjes, die je ook kunt kiezen. Bij niet kunnen leveren van de proefjes werd dit ook gemeld, dus heel transparant. Er werden dan andere proefjes toegevoegd. Tevens een flinke korting op de dermalogica producten en daarom de goedkoopste aanbieder op internet (volgens mij).
VerbeterpuntenGeen of lagere verzendkosten berekenen (bijv binnen Nl)
Pluspunten
Erg netjes op tijd. Leuk die kortingscode en erg nette verzending. Ook top die samples (eerste keer).
VerbeterpuntenAls ik één keer samples heb gehad en ik selecteer ze de volgende keer niet hoef ik ze niet nog een keer; anders heb ik er zoveel ;-) Ik bestel namelijk regelmatig mijn producten bij jullie omdat jullie de betrouwbaarste Dermalogica webshop zijn die ik tegengekomen ben; en ik heb nog nooit problemen gehad met jullie webshop.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. En ze houden je goed geinformeerd mocht er een nalevering zijn.
Pluspunten
Ik bestel altijd producten via de website en dat ervaar ik als zeer positief. Groot assortiment van Dermaligica en altijd 15% korting. Komt snel met de post. Ook de samples meegeven is een leuk idee, de producten zijn immers wel prijzig.
VerbeterpuntenJammer dat er niet zo vaak meer acties zijn met Dermalogica. Eerst was er bijv. weleens een actie dat je twee mini's kreeg bij bestellen van twee producten. Dit zie ik nu niet meer.
Pluspunten
snelheid.
Verbeterpuntenclean start assortiment niet volledig. wel monsters van de dagcreme met kleurtje. maar niet te koop in grootverpakking.
Pluspunten
Goede service, goede prijs/ kwaliteit door de kortingscoupon, snelle aflevering.
VerbeterpuntenKiezen van samples is onhandig. Je moet steeds zoveel stappen doorlopen.
5 proefjes besteld bij ee nbesteding van meer dan 100 euro. Ik heb vier proefjes ontvangen die ik heb besteld en een 5e die ik niet heb besteld. Verder zat er een briefje in de doos dat ik teveel proefjes heb besteld. Beetje vreemd vond ik dit.
Pluspunten
over het algemeen zeer tevreden over de afhandeling en beantwoorden van vragen
Pluspunten
goede, snelle levering, alles netjes ingepakt en gratis samples!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aangeboden korting & snelle verzending
VerbeterpuntenJammer dat de korting van 19 naar 15 is gegaan
Beste mevrouw van DIjk, Allereerst willen wij u bedanken voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek. U gaf hierbij een verbeterpunt enwel: 'Jammer dat de korting van 19 naar 15 is gegaan'. Uiteraard begrijpen wij deze opmerkingen. Deze verlaging is in samenspraak met onze leveranciers gegaan. Wij hopen erop u hiermee voldoende te hebben grinformeerd. Met vriendelijke groeten, Team DSTRESS
Pluspunten
spullen zijn netjes verpakt en correct afgeleverd
Verbeterpuntengeen stijl om proefjes te beloven, er geen mee te zenden en nergens meer op te reageren naderhand.
Beste mevrouw Boudrie, Allereerst willen wij u bedanken voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek. U gaf hierbij een verbeterpunt enwel: geen stijl om proefjes te beloven, er geen mee te zenden en nergens meer op te reageren naderhand'. Wij hebben inmiddels al contact gehad voor het oplossen van dit slordige misverstand. Aldoende leert men zullen we maar zeggen. Met vriendelijke groeten, Team DSTRESS