Pluspunten
Korting en gratis samples
VerbeterpuntenAltijd gratis verzenden Nu moet ik soms wachten om alles in 1 keer te bestellen
Pluspunten
Fantastische service, bekwaam personeel, snelle levering, goede verpakt
VerbeterpuntenGeen! Als ik iets MOET noemen, is dat de duidelijkheid van de website (vindbaarheid van producten)
Pluspunten
Mijn pakketje was niet aangekomen en ik had haast en men heeft het razendsnel voor mij opgelost.. keurig!
VerbeterpuntenBetere Koerier die pakketjes op het juiste adres achterlaat!
Pluspunten
Zeer snelle betrouwbare levering. Goede prijs.
Pluspunten
Alle producten in een keer geleverd, net verpakt, standaard prijskorting
VerbeterpuntenLeveringstijd te lang, niet te leveren samples vervangen door diverse samples die niet passen bij mijn huid. Beloofde attentie niet geleverd
Pluspunten
prettige communicatie, goed bereikbaar per mail en telefonisch,personeel denkt mee zowel over producten als over levering. Vlotte afhandeling.
Pluspunten
goede communicatie met betrekking tot de geplaatste bestelling. zeer snelle levering.
Pluspunten
Uitstekende service en vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenGeen.
Antwoorden op gestelde vragen svp. ook per email beantwoorden, zorgvuldig,dus meer tijd aan besteden. Klant kan het dan rustig nalezen. Niet alleen of helemaal niet mondeling, per telefoon!
Pluspunten
Werd geinformeerd dat mijn pakketje later werd verstuurd omdat er een product niet voorradig was. Kreeg daarvoor samples in de plaats om het weekend te overbruggen omdat ik niets meer had.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie, goed etips en informatie bij vragen
VerbeterpuntenDe leveringstijd verschilt nog wel eens. De ene keerd e volgende dag de andere keer 4 dagen.
Pluspunten
Precies wat ik nodig heb, en precies (23 uur later) op tijd! Zeer betrouwbaar!
Pluspunten
Heel vlugge levering. Altijd correcte inhoud. Sample wordt vervangen in eenzelfde lijn indien bestelde niet meer in voorraad is.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot levering in een postpunt. Pakje wordt nu soms aan de deur gezet wanneer ik niet thuis ben. Mogelijkheid tot afhalen in een postpunt is dan veiliger.
Pluspunten
zeer goed op de hoogte gehouden van hoe de verzending wordt behandeld. Goede producten
VerbeterpuntenHet blijven producten die vrij duur zijn.