Pluspunten
Goede prijs, snel antwoord op vragen, goede communicatie
VerbeterpuntenHet verschil van leveren. De ene keer is de bestelling er de volgende dag, een andere keer duurt het een paar dagen
Pluspunten
Prettige site, duidelijke documentatie en uitleg over de producten.
Pluspunten
Snelle en correcte service!! Goede prijzen
Pluspunten
Alles is perfect gerelegd. Ik had juist probleem met internet betaling, maar via een mail kon weer alles heel vlot geregeld worden. Heel correct en heel snel. Bedankt.
VerbeterpuntenLevertijd van Dstress is perfect, maar de de bezorger GLS is een ramp als je toevallig niet thuis bent. Dan mag je op een andere dag de HELE DAG thuis blijven of 14 km rijden naar andere plaatsen om je pakketje op te halen. Dit is geen service in 2013. En zeker niet Dstress waardig. Bij Dstress is alles perfect gerelgd, maar GLS maakt een potje van
Pluspunten
prijs en snelle levering
Verbeterpuntenproblemen met trage website, hierover gebeld omdat bestelling niet lukte. ik zou hierover teruggebeld worden om mijn bestelling telefonisch op te nemen. heb echter niets meer gehoord.
Pluspunten
Duidelijke communicatie over uitgestelde levering vanwege carnaval
Verbeterpunten*De website kan wat duidelijke/gebruiksvriendelijker/intuitiever (mn elke keer naar de winkelwagen is wat omslachtig als je een langere lijst met producten hebt) *Niet alle proefjes bleken voorradig (daaromlagere score op afspraken nakemon
Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Verbeterpuntensamples die niet voorradig zijn, niet aanbieden.
Pluspunten
Professioneel Vriendelijk Gekwalificeerd
Pluspunten
Pluspunten
*Nazorg: Ik heb tot op heden mijn pakje nog niet ontvangen, maar heb vandaag wel een mailtje gehad waarin er wordt gevraagd of ik het al heb ontvangen. Ik vind het erg fijn dat de bestelling goed wordt opgevolgd. * Communicatie: verloopt zeer vlot en krijg snel feedback
VerbeterpuntenLevertijd kan iets beter, maar de andere keren dat ik iets besteld heb via de webshop verliep alles wel vlot
Pluspunten
Snelle levering, iedere stap in het bestel en leverproces worden per email gemeld waardoor je precies weet hoe het met je bestelling staat. Super dat je zo veel samples mag/ kunt bestellen.
VerbeterpuntenTot op heden geen.
Pluspunten
zeer goede service ; direct antwoord op mail ;gewoon super
Pluspunten
VerbeterpuntenAls je samples belooft moet je ze er ook bij leveren!