Pluspunten
Uitstekende service (heel vriendelijk), kwaliteit van de behandeling
VerbeterpuntenWachttijden ook al is er een afspraak gemaakt.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht
VerbeterpuntenMogelijkheden gericht op mannen
Pluspunten
Vriendelijk, klantgericht
Pluspunten
Zeer servicegericht, goede prijs, makkelijk bestellen via website, gratis samples, snelle levering.
VerbeterpuntenNog iets meer informatie over de producten, bijvoorbeeld de werking, en welke producten je bij elkaar zou kunnen gebruiken. Makkelijker de gratis samples kunnen toevoegen, dit is nu vrij omslachtig.
Pluspunten
Snelle en correcte levering, korting dmv kortingscode, gratis samples
Pluspunten
Vriendelijk, veelzijdig, mooie merken
VerbeterpuntenVind de kwaliteit van de behandelingen niet altijd goed. Na waxbehandeling had ik nog overal haartjes staan. Een french manicure op mijn tenen was zo lelijk dat ik het er thuis heb afgehaald. Na wenkbrauwen modelleren een heftige allergische reactie gehad van een verkoelende crème. Heb het idee dat men erg onder tijdsdruk werkt en dat dit afbr
Pluspunten
mooie omgeving prettige inrichting rustige behandelruimte deskundige behandelig
Verbeterpuntenik vind de artikelen wel erg prijzig. ben niet gewend om zo\\`n grote uitgaven te doen voor schoonheidsproducten.
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNee danku
Pluspunten
Mooie kortingen en acties
VerbeterpuntenDe levering mag nog sneller
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenIk gebruik ook hanah.zou fijn zijn als jullie dat ook zouden hebben.hoef ik niet bij twee winkels te bestellen
Pluspunten
ik maak alleen gebruik van webshop. Positieve punten: - uitstekende producten - fijne korting - leuke aanbiedingen - snelle levering - complete website - gratis samples - alles op voorraad, waardoor snelle levering
Pluspunten
Heel vriendelijk en netjes
Beste Loes, Team DSTRESS wil je bedanken voor het invullen van onze klantbeoordelingssite. Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Pluspunten
goede ligging, mooie inrichting, het voelt goed, prima producten
Verbeterpuntenneen
Beste Ingeborg, Team DSTRESS wil je bedanken voor het invullen van onze klantbeoordelingssite. Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Pluspunten
Vriendelijk personeel, persoonlijke sfeer/benadering, fijne behandelingen.
Beste Wendy, Team DSTRESS wil je bedanken voor het invullen van onze klantbeoordelingssite. Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Pluspunten
zeer klantvriendelijke houding. Je wordt echt even in de watten gelegd.
Beste Hanneke, Team DSTRESS wil je bedanken voor het invullen van onze klantbeoordelingssite. Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Pluspunten
Vriendelijk klantgericht professioneel
Beste Yvonne, Team DSTRESS wil je bedanken voor het invullen van onze klantbeoordelingssite. Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Beste Roos, Team DSTRESS wil je bedanken voor het invullen van onze klantbeoordelingssite. Met vriendelijke groeten, DSTRESS