Pluspunten
Ze zijn vriendelijk, ze zijn kundig en weten dit goed over te brengen.
VerbeterpuntenTelefoon opnemen en terug bellen. Misschien in het smsje ook vermelden hoe laat je een afspraak hebt.
Pluspunten
goede service en prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
Oog voor klanttevredenheid en proactieve actie daarin als daar aanleiding voor is...
VerbeterpuntenUitproberen van nieuwe producten kan aardig in de papieren lopen, waarbij resultaat vooraf vaak niet te voorspellen is. Klant hierin tegemoet komen wanneer product niet aanslaat.
Pluspunten
Ze zijn op meerdere punten gespecialiseerd waardoor je niet uit hoeft te wijken. Meerdere medewerksters kunnen in alle vakgebieden helpen dus er is altijd wel iemand waar je bij terecht kunt.
Beste, Namens het DSTRESS team willen wij u bedanken voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Pluspunten
Supersnelle levering, goede prijzen!
VerbeterpuntenNieuwsbrief is niet aanklikbaar en acties zijn al afgelopen
Pluspunten
Rianne, Wilke en Sandra alle drie top meiden Vind het fijn dat produkten niet opgedrongen worden
Verbeterpuntenjammer dat ik op zaterdag ochtend niet terecht kan de avonden zitten namelijk altijd snel vol.
Pluspunten
vriendelijke benadering, nemen de tijd voor je, niet opdringerig in de verkoop van schoonheidsproducten.
Pluspunten
Persoonlijk contact, fantastische producten, welkom gevoel, heerlijke behandelingen ,zowel facials als nagels (soak en gellak zijn toppers!), top meiden in dienst!
VerbeterpuntenPrijzen zijn behoorlijk hoog voor behandelingen. En zo zie ik graag naast voetbehandelingen die alleen esthetisch zijn ook echt een pedicure behandeling voor vergelijkbare prijzen als bij de pedicure. (Vaak €20-€25 voor een behandeling van een uur). Dit is in ieder geval voor mij reden om mijn pedicure afspraken niet bij DStress te maken.
Pluspunten
Goede service, goede adviezen, er wordt alle tijd genomen voor de klanten,
Verbeterpuntende prijs is aan de hoge kant
Pluspunten
Het gevoel dat je welkom bent.
Pluspunten
Alles kom er zelfs speciaal voor naar Nederland
VerbeterpuntenNee
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Vanaf het eerste tot laatste moment een ontspannen gevoel, wat relaxed aanvoelt
VerbeterpuntenNee, ben ook nog maar 2 keer geweest maar allebei de keren evengoed
Pluspunten
Persoonlijke benadering. Goede ambiance
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vriendelijk,klantgericht en deskundig. Fijne producten
VerbeterpuntenIk vind de prijs aan de hoge kant.
Pluspunten
vriendelijk personeel, verstand van zaken, geen opdringerigheid naar de klant
Verbeterpunteneen nieuw blad op de manicuretafel :-)
Pluspunten
Goede verzorgde salon.
VerbeterpuntenBij ontevredenheid iets teruggeven in de vorm nieuwe nagellak, of monster of iets dergeljks.
Pluspunten
Goede communicatie, je weet waar je aan toe bent! Als iets niet direct leverbaar is wordt er een proefmonster aangeboden, ook fijn!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Korting, overzichtelijke site, handige indeling producten
VerbeterpuntenBij kiezen samples moet e veel handelingen verrichten op de site. Je moet bv. Steeds terug navigeren naar de seectie van sample keuze.
Pluspunten
Vriendelijk en bekwaam personeel, fijne produkten