Pluspunten
Bestelling binnen twee dagen binnen, super! Ook de bijgevoegde proefverpakkingen waren erg fijn. Kortom...ik kom zeker terug.
Pluspunten
Prima en snelle service
Verbeterpuntenmeer uitleg over de producten op de website
Pluspunten
Klantvriendelijk,goede service en snel.
Pluspunten
goedkoopste, snelle levering,.bij levering niet op voorraad proefjes sturen, gratis proefjes, prima klantenservice, duidelijke website
Verbeterpuntennee prima zo
Pluspunten
- De producten hebben in vergelijking met andere websites de laagste prijs. - Betrouwbare levering
Verbeterpunten- De tijd tussen bestelling en verzending zou net één dagje sneller kunnen. - De verzendkosten zijn pas gratis vanaf € 100,- uit mijn hoofd gezegd, tegenwoordig zie je dat dit bij veel bedrijven gratis is.
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding en levering conform afspraak.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De produkten die ze aanbieden: Dermalogica
VerbeterpuntenBetaling via paypal of creditcard +Snellere levering. (Voor Klanten buiten Nederland). Korrekte afhandeling van bestelling en gratis produktstalen. ( Producktstalen zijn nog nooit100% korrekt geweest)
Pluspunten
Snelle levering, prijs scherp, samples zodat je kennis kunt maken met nieuwe producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Voordelige prijs producten
VerbeterpuntenVerzenden met een ander postbedrijf vanwege vervelende levering (geen normale bezorging via postkantoor mogelijk).
Pluspunten
Altijd gratis samples en goede acties!
VerbeterpuntenWebsite overzichtelijker maken
Pluspunten
Snelle reacties, super goede service
VerbeterpuntenBij het bestellen van de gratis samples, worden vaak andere samples geleverd. Ik begrijp dat niet altijd alle samples op voorraad zjin,maar ik bestel de samples omdat ik die graag eens wil proberen. Ik zou liever later de bestelde samples toegezonden krijgen, dan samples die ik niet besteld heb (en niet gebruik).
Pluspunten
Dstresskorting van 15%, levering op tijd
VerbeterpuntenMomenteel geen opmerkingen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
uitgebreide webshop, snelle levering, goede prijzen
Pluspunten
Jullie nemen meteen actie als er ergens een probleem is. Klant vriendelijk
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelle actie en reactie bij problemen, snelle levering en fijne korting.
VerbeterpuntenDe eerste keer dat ik iets bestelde waren wij niet thuis op de dag van bezorging. Vervolgens hoorden wij hier niets meer van en konden het na contact met jullie ophalen ergens uit de buurt. Het zou fijner zijn als we het bij een punt dichtbij op kunnen halen als we er niet zijn.
Als je niet thuis bent en de levering dus niet in ontvangst kan nemen, kan je het pakketje op slechts 1 punt in Breda afhalen. Dit is midden in het centrum van Breda, waar geen parkeergelegenheid vlakbij is om even snel uit de auto te springen. Het zou prettig zijn als er meer afhaalpunten zijn. In ieder geval niet midden in het centrum.