Pluspunten
Alleen maar lof, problemen, vragen, alles lossen ze op en dat op een hele vriendelijke, professionele manier!
VerbeterpuntenWat vaker extra korting acties! Dat is voor mij vaak reden om niet 1 maar meerdere producten te bestellen. Denk ook eens aan extraatjes voor trouwe klanten.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenSamples goed op voorraad houden (ik krijg bijna nooit waar ik om vraag, omdat ze niet voorradig zijn) Levertijden versnellen naar 1 werkdag
Pluspunten
korting, samples
Verbeterpuntenhoe meer besteld, hoe hoger de korting? Of een "spaarkaart" voor extra korting?
Pluspunten
prima korting voor de geleverde producten
Pluspunten
Secuur, snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenWebsite gebruiksvriendelijker/overzichtelijker
Pluspunten
Mijn bestelde producten bleken een paar dagen (ivm Pasen?) na orderdatum niet op voorraad. Ik werd keurig per email geïnformeerd wanneer ik mijn bestelling wel kon verwachten. Daarnaast werden er een aantal proefjes opgestuurd zodat ik niet zonder product kwam te zitten. Super dat er zo werd meegedacht!
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden als ik tijdens het bestellen had kunnen zien dat een product niet op voorraad was en nog nabesteld moest worden.
2 van de 3 sampels niet volgens bestelling uitgevoerd.
Levering duurde lang. Afspraak ''bij niet thuis afgeven bij buren'' (nr. opgegeven) niet na gekomen. Stond duidelijk op het pakket. Daarna pas na 2 dagen af te halen op een lokatie verder weg dan anders.
Beste, Allereerst bedankt voor je beoordeling. Wij werken graag aan optimale service. Daarom nemen wij de verbeterpunten serieus. Graag willen wij hier meer van weten. Ligt de klacht bij de bezorger of hebben wij hier een steek laten vallen? Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Pluspunten
Goed ingepakt
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Snelle levering en er wordt mee gedacht als iets niet voorradig is
Beste Anne, Dank je wel voor het beoordelen van onze werkwijze en je pluspunt! Met vriendelijke groeten, DSTRESS
Pluspunten
Dstress is klantvriendelijk, behulpzaam, levert snel en prijstechnisch ook prima! Bellen terug als je een opmerking bij je bestelling plaatst en proberen alles te doen om je zoveel mogelijk van dienst te zijn!
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken!
Beste Marjolein, Dank je wel voor het beoordelen van onze werkwijze en je pluspunt! Met vriendelijke groeten, DSTRESS