Pluspunten
Kan ik nog niets over zeggen.
VerbeterpuntenIk heb een mail gestuurd over samples die ik uit mocht kiezen en niet geleverd heb gekregen, nooit een antwoord op gehad. Dit vind ik niet netjes, het was mijn 1e bestelling. Deze kwam al te laat binnen, hier is wel contact over geweest en heb ik mee ingestemd dat het later geleverd zou worden.
Beste, Allereerst bedankt voor het invullen van uw klanttevredenheid. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over onze levering. Aangezien wij streven naar optimale klanttevredenheid willen wij graag van u weten naar welk mailadres u gemaild heeft. In het afgelopen jaar is er een mailadres opgeheven. Wij ontvangen graag van u een reactie zodat wij de gevraagde samples alsnog toe kunnen sturen. Deze kunt u sturen naar [email protected]. Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk kunnen we uw ontevredenheid nog ombuigen! Met vriendelijke groeten, Iris DSTRESS
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb nooit mijn bestelling ontvangen!
Beste Adyss, Gelukkig hebben we het goed opgelost. De bestelling lag bij de buren! Met vriendelijke groeten, Iris DSTRESS
Bezorgdienst gls bezorgd op onmogelijke tijden voor wekenden, nl tijdens de dag ergens! Gevolg is altijd een dag later afhalen elders.
Beste, Allereerst bedankt voor je klankbeoordeling. Ik snap je probleem. De pakketservice bezorgt de pakketten tussen 9 - 18.00 uur. Als werkende kun je altijd een alternatief adres opgeven bij je bestelling, zoals je werk. Wellicht een optie! Met vriendelijke groeten, Iris DSTRESS
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenVersturen met PostNL.
Beste, Allereerst bedankt voor je klantenbeoordeling. Ik begrijp uit je opmerking bij verbeterpunt dat je niet tevreden bent over GLS. Kunt u specifieker aangeven waar u niet over tevreden bent. U kunt dit doen via [email protected]. Alvast bedankt hiervoor! Met vriendelijke groeten, Iris DSTRESS
Pluspunten
Snelle service en bezorging en mail afhandeling
VerbeterpuntenOp de site werd vermeld actie nu gratis 5 samples en dat bleken er 3 te zijn
Beste, Allereerst bedankt voor je klantenbeoordeling. Ik snap dat er onduidelijk op onze site is omtrent het samplesgebruik. U ontvangt altijd 3 samples, hoe laag het bedrag ook. Vanaf €100 ontvangt u er 5. Wij zullen een aanpassing aan onze website doen zodat dit voor iedereen duidelijk is. Onze excuses voor de onduidelijkheid! Met vriendelijke groeten, Iris DSTRESS
Pluspunten
Heel aangenaam
Pluspunten
standaard kortingscode
Verbeterpuntenlevertijd
Beste, Allereerst bedankt voor je klantenbeoordeling. Ik begrijp uit je opmerking bij verbeterpunt dat je niet tevreden bent over onze levertijd. Kunt u specifieker aangeven waarom u hier niet over tevreden bent. U kunt dit doen via [email protected]. Alvast bedankt hiervoor! Met vriendelijke groeten, Iris DSTRESS
Pluspunten
De mensen zijn absoluut behulpzaam. De producten zijn prima
VerbeterpuntenHet vervoer is een punt van aandacht.ik krijg geen informatie van een vervoersorganisatie, geen leverdata en dus ook geen levertijd. De laatste keer is het zonder te melden in de garage gezet en hadden de honden het al te pakken..
Beste, Allereerst bedankt voor uw klantenbeoordeling. Ik begrijp uit uw opmerking bij verbeterpunt dat u niet tevreden bent over GLS. Als u het mailadres invult bij uw contactgegevens dan ontvangt u diverse mails met daarin de verwachte leveringsdatum en tijd. U wordt met deze mails prima op de hoogte gehouden. Ik begrijp dat dat bij u niet het geval is. Kunt u ons hierover mailen, dan kunnen wij uw gegevens controleren. Dit kunt u doen via [email protected]. Alvast bedankt hiervoor! Met vriendelijke groeten, Iris DSTRESS
Pluspunten
Scherpe acties op de webshop dermalogica
Pluspunten
Erg klantvriendelijk!
Verbeterpuntensnellere levering.
Pluspunten
Goede communicatie over dat mijn bestelling wat langer duurde
Pluspunten
Goede prijs en betrouwbaar
VerbeterpuntenBezorger GLS bezorgt op onmogelijke tijden voor werkenden. Beter als je bij bestelling direct alternatief afleveradres zou kunnen opgeven