Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik jaren terug een werkblad besteld daar was ik heel tevreden over. Nu een aantal vensterbanken en weer zeer tevreden. Goede communicatie prima product
N.v.t.
Pluspunten
N.v.t.
Yvonne
Assen
Heldere inzichten in prijs, geen verassingen achteraf. Vriendelijke medewerkers die de afmetingen hebben opgenomen en zijn komen plaatsen. Bij plaatsen hadden de mannen er wat moeite mee maar deze werd niet gespaard voor een mooi resultaat. Wat mij betreft zeker aan te raden! En voor een prijs die niet in de buurt kwam van vergelijkbare partijen.
Een goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Vriendelijk en inzichtelijk
Luc
Amsterdam
In één woord "top"!
Een goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Goede kwaliteit versus prijs
Harry Snijders
Emmen
snelle service en hele goede prijzen topbedrijf en korte lijnen en snelle levering.en goede koffie
De Granietshop betrouwbaar overkomt
12 April 2022
karl soer
Apeldoorn
Na een bezoek aan de showroom een keuken besteld met merk apparatuur X. Dag later bericht dat de apparatuur niet leverbaar was. We hebben toen op het advies van de GS bij een bedrijf gespecialiseerd in apparatuur een offerte gevraagd. Vervolgens hebben wij gemaild voor de leiding tekening. Nooit meer iets van ze gehoord. Keuken uiteindelijk elders gekocht.
Beveelt niet aan
7 June 2021
Nb
Amstelveen
Klant heeft inderdaad contact gehad over een keuken, dit is echter nooit het offerte stadium voorbij gekomen. Er is daarna wel voor een leidingschema gevraagd maar dat maken wij alleen als een keuken al besteld is. Door de enorme drukte is dit laatste slecht naar de klant gecommuniceerd.
Goed advies telefonisch in de showroom en bij het inmeten. Werkblad goed geplaatst
14 January 2021
Ernest
Tiel
Komen afspraken na. Werken en handelen snel. Vriendelijke medewekers.
7 December 2019
Myriam
Haarlem
Zeer goede service ,en mooi werk geleverd.
4 December 2019
Andre
Den haag
No-nonsense vlotte en vakkundige service, vakkundig afgewerkt blad tot in de details, alles voor een keurige prijs.
17 August 2019
Michel
Stampersgat
Pluspunten
Netjes geleverd, volgens afspraak en behulpzame monteur
10 April 2019
Remco
Hulst
Pluspunten
aandacht en meedenken met de klant, en een oplossing bedenken als het een moeilijke plaatsing blad wordt. zeer klantvriendelijk
Verbeterpuntenga zo door ,met mond op mond reclame kom je er wel,er is geen betere reclame voor je bedrijf.
9 April 2019
willy
sint michielsgestel
8 April 2019
7 April 2019
6 April 2019
Esther
Maastricht
Pluspunten
Zeer goed en vriendelijk geholpen zowel bij aankoop als montage!
6 April 2019
Gerard
Utrecht
Pluspunten
Mooie kwaliteit.aardige proffesionel man die in kwam meten en advies gaf.
VerbeterpuntenPlaatser, had geen voldoende gereedschap bij zich en door het in en uit plaatsen gezien het blad te groot was ingemeten raakte de keuken stuc muur beschadigd. hier werd niet excuses voor uitgesproken.( al met al kwam hij on ervaren over)
21 March 2019
Cees Molenaar
Zaandam
Helaas had u het werkblad besteld zonder montage, de Chauffeur mocht het blad eigenlijk niet op de kasten leggen. Daarom had de chauffeur ook geen gereedschap bij zich. Bij een werkblad zonder plinten of tegels boven het blad moet je de grenzen van de tolerantie opzoeken, je wilt immers ook geen grote kitnaden.
Pluspunten
Moeilijke opdracht perfect uitgevoerd
VerbeterpuntenGeen
16 March 2019
Chris
Hoogland
Pluspunten
Top bedrijf met vakkundig personeel. Goed advies en snelle levering.
16 March 2019
Van Dijk
Dronten
Pluspunten
Wij hebben een keukenblad besteld bij granietshop. De communicatie is erg goed: leggen helder uit wat het traject is en houden je goed op de hoogte van je bestelling. Daarnaast reageren ze ook snel op vragen via mail. Het blad is perfect ingemeten en paste exact. Wij hebben ons werkblad laten monteren, de monteur had veel oog voor detail en werkte heel precies. Daarnaast ook erg vriendelijke mensen.
3 December 2018
Groningen
Pluspunten
Supersnel met leveren.
VerbeterpuntenWebsite mag overzichtelijker met betere foto's. Als je zelf opmeet is een standaard tekening als voorbeeld wel handig.
31 December 2017
Dave
Oudheusden
31 December 2017
Huub
Gouda
Pluspunten
Duidelijke website, maar ook goed advies in de winkel.
VerbeterpuntenFotos op website zien er niet altijd even duidelijk uit.
30 December 2017
anoniem
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over alle aspecten. Ik heb mijn blad nu pas een maand dus ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit op lange termijn, maar tot nu toe ben ik alleen maar tevreden!
Diane
Wagenberg
Pluspunten
De mensen van Granietshop weten waar ze over praten als het over graniet gaat. De verdere logistieke opvolging is snel en duidelijk.
Han
BUSSUM
Granietshop, voor uw keukenwerkblad in Graniet, Composiet of Keramiek. Met merken als Silestone, Caesarstone, Diresco, Neolith, Laminam, Florim.
de Geer 2
4061RR Ophemert