Pluspunten
Scherpe prijs
Pluspunten
- Goede aankoopprijs
Verbeterpunten- opmerkingen klant serieus nemen i.p.v
Pluspunten
Goede prijs en goede inmeetservice, snelle levering .Het is heel mooi geworden.
VerbeterpuntenMet infresen van aanrechtblad voor spoelbak Armiho King kan beter.De beugels aan de zijkanten van van deze spoelbak moet men rekening houden met infresen van aanrechtblad. Succes .
Pluspunten
Uitstekende prijs
Pluspunten
Snelle levering ,goede inmeetservice Het is erg mooi geworden wij zijn zeer tevreden klanten.
Pluspunten
Perfecte prijs voor zo'n schitterend blad.
Pluspunten
Redelijke kwaliteit blad
VerbeterpuntenOngelofelijk slechte service. Er wordt niet gereageerd. En ook worden e-mails niet begrepen en of gelezen. Ook op bevestigingen van offertes wordt niet gereageerd en is erg vermoeiend allemaal. Niet meer dus
Rond de tijd van deze bestelling is er een overgang geweest naar een nieuw mailsysteem. Daar is schijnbaar iets mis gegaan. Vorige bestelling van zelfde klant is naar ons bekend wel prima gegaan?
Pluspunten
gorde service en vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vertrouwen doordat er geen aanbetaling gedaan hoeft te worden. We noemde IKEA en alle maten wisten jullie uit het hoofd zodat vergissingen bijna uitgesloten zijn. Daarom komen we deze week nog terug voor een blad voor onze andere zoon.
VerbeterpuntenBij nazorg kon ik niet nvt invullen dus kan ik daar niet over oordelen (bleef rood)en heb dus maar 6 ingevuld.
Pluspunten
Het is een familie bedrijf met hart voor de zaak!!
Pluspunten
*snelle reactie op vragen. *een goede prijs, scheelde meer dan de helft vergeleken met een lokale keukenboer *meedenken met het ontwerp
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenKoffie bij de showroom
Pluspunten
Prima leverancier, uitzonderlijke prijs-/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Snel, maatwerk, meedenken prima aflevering
VerbeterpuntenBij deze vragen lijst moet ik iets over de montage zeggen, dit heb ik echter zelf gedaan, nvt zou beter zijn
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen, want alles is super netjes geleverd
Pluspunten
Prettige en open communicatie en heldere adviezen, bedankt!
de Geer 2
4061RR Ophemert
Granietshop, voor uw keukenwerkblad in Graniet, Composiet of Keramiek. Met merken als Silestone, Caesarstone, Diresco, Neolith, Laminam, Florim.