Pluspunten
prettige bediening en advies, gunstige prijs, snelle levering zelfs ietsje eerder dan verwacht
Iets groter kantoor of ontvangst ruimte.
Pluspunten
Leuk bedrijf, prima personeel, komt afspraken na. Goed product
VerbeterpuntenEigenlijk niets, jammer van de fout in het opmeten, maar werd direct verbeterd.
Pluspunten
Aardige eigenaar en dochter die met plezier hun vak doen.
VerbeterpuntenHet blad het beter ingemeten kunnen worden. de aannemer heeft nu een opening in de muur gehakt om het passend te krijgen, Kitwerk blad naast fornuis is niet mooi gedaan; staat omhoog en had verzonken moeten worden.
De opmerkingen verbazen ons, er is geen contact met ons opgenomen om de problemen op te lossen. Als wij fouten maken lossen we die graag ook zelf op, daar kunnen we weer van leren.
Pluspunten
Op een zaterdag bij de Granietshop naar binnen gelopen, werden door Deborah vriendelijk en kundig geholpen. De prijs is bleek bijzonder, en liet eerder zien in hoeverre andere keukenboeren vet verdienen op hun product dan dat de Granietshop prijzenduikers zijn. Kregen een gecorrigeerde offerte NA tekenen, €900 LAGER wegens nieuwe inkooprijzen.
VerbeterpuntenGeen, we zijn bijzonder tevreden met commucatie, prijs en kwaliteit.
Pluspunten
Levertijd en de prijs
VerbeterpuntenNazorg en communicatie. Nu al een jaar bezig om problemen opgelost te krijgen. Steeds zelf contact opnemen. Kwaliteit constructie laat te wensen over!!! Wordt veel beloofd, gebeurt weinig!
Inderdaad hebben we bij deze klant steken laten vallen. We hebben sinds kort een medewerker vast op kantoor zitten zodat contact beter moet verlopen. Verder waren de reparatiemethoden voor keramische werkbladen nog niet zover ontwikkeld dat we deze konden toepassen, dat is inmiddels wel het geval.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhoudingen
VerbeterpuntenJammer dat we naar herhaalde verzoeken nog steeds geen garantiecertificaat hebben, terijl het blad er al 10 maanden opligt. Erg Jammer dat er naar herhaalde emails geen reactie komt.
Beste mensen, inderdaad hadden we al eerder een certificaat moeten toesturen, staat wel nog steeds in onze "te doen" lijst. Is door de drukte er nog niet van gekomen. Uw levenslange garantie is wel gewoon geldig.
Pluspunten
- komen de afspraken na ook al hebben ze het druk. - eerlijk advies. - leveren netjes af. - zeer concurerende prijs. In middels hebben ze bij ons 5 bladen geleverd en de volgende zou ik weer bij hun bestellen!
Pluspunten
Driemaal een keukenblad bij dit bedrijf gekocht. Het is me uitstekend bevallen. Een keer paste de spoelbak niet goed (fout van de speolbak fabriek). Ze losten het uitstekend op, uiteindelijk een nieuw blad gekregen. Verder heel goed geholpen met afle
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Veel keus,niet duur!
Pluspunten
prima levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede prijs en we hoefde geen aanbetaling te doen. perfect.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zoals boven gekwalificeerd: Kwaliteit, snelheid/levertijd, afspraken nakomen, Kennis & Vakmanschap, en service zijn top! Van de garantie hebben we (nog) geen gebruik gemaakt.
Pluspunten
klantvriendelijk snelle service goede service klantgerichte service
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Prettig geholpen, goede service, geen aanbetaling vooraf, goede kwaliteit
VerbeterpuntenLevertijd zou iets sneller mogen zijn, hoewel ik begrijp dat ze ook afhankelijk zijn van fabrikant.
Pluspunten
Prettig is het om buiten kantooruren te woord te worden gestaan. Geen vooruitbetaling.
VerbeterpuntenZorg dat de ondersteuning van het blad volledig draagt op de kasten van de onderbouw. Met een pasmal kan de oneffenheid in de lasnaad van het blad zowel in het voorvlak als de bovenkant voorkomen worden tijdens het verlijmen.
Pluspunten
snel service, to the point, duidelijk, communciatief en goed luisterend
Verbeterpuntenwellicht aanvullende produkten?
de Geer 2
4061RR Ophemert
Granietshop, voor uw keukenwerkblad in Graniet, Composiet of Keramiek. Met merken als Silestone, Caesarstone, Diresco, Neolith, Laminam, Florim.