goed en snel

ik heb het snel kunnen vinden en gemakkelijk betaalt en zeer snel bezorgd

Het was zeer snel bezorgd en heb me scooter een beest gemaakt

Heb een andere maat helm moeten nemen, beetje jammer dat ik zelf voor de retour kosten moest betalen. De bestellingen gingen wel heel vlot. Een medewerker aan de lijn gesproken "peter" die was heel vriendelijk en zei dat als de volgende helm te klein zou zijn de kosten voor hun rekening zou zijn. Dat is in dit geval niet nodig geweest. Het voelt wel alsof ik minder hoor om mij heen als ik deze helm opzet,maar wie weet na een tijd is dat beter. Al om al tevreden

Top levering

Op tijd geleverd naar verwachting

Goede kealiteit

Mooi product blij mee.

Super snelle levering

Onderdelen altijd optijd geleverd zoals er omschreven staat voor 22.30 besteld volgende dag in huis top

goede service en snelle levering

al een aantal keer besteld, en zeer tevreden over de kwaliteit en service. in het geval dat het niet goed was, was retourneren zeer eenvoudig. de klantenservice is vriendelijk, en helpt snel. het enige minpuntje is dat de site niet erg snel is, maar verder is alles prima

geen woorden voor

prachtig, mooi aanbod en geweldig goede service en supersnelle levering

Kan niet beter!!

Ik liet mijn pakketje bij een ophaal punt bezorgen en hij was daar zelfs eerder dan gedacht. De volgende dag om 12u kon ik hem al ophalen. Ook was de inhoud goed beschermd binnen in de doos.

Super service

Gewoon goeie service en netjes de volgende dag geleverd. Top website

Geweldige service

Zeer tevreden over jullie service, Ondanks de slechte verwerking van de bezorger, ging mijn product stuk. En jullie namen jullie verantwoordelijkheid om een nieuw te sturen. Echt top

Goed en snel

Producten zijn goed, goede pasvorm ook. Snel in huis.

Product voldoet aan verwachting

Heel goed ook snel man!

Ochtend al binnen volgende dag

Altijd goed.

Inmiddels een keer of 3-4 besteld en het gaat bij mij altijd goed.

onderdeel was snel..bezorgt had alleen meer nodig dus ik moet nog wat bestellen vind dit niet op uw side kan ik u bellen om te zeggen wat ik nodig heb eventueel ?

Top kwaliteit

Snel en goed

Zelfs als ik pas laat op de dag bestel, toch de volgende dag geleverd. Ook erg fijn dat K-Parts PostNL gebruikt, werkt voor mij veel beter dan bijv DPD.

Heeel snel

Erg snel en zonder problemen

Wat valt daar nog meer over te zeggen...

K parts maakt belofte waar

Mijn eerste ervaring met K Parts is top!

prima, zeer tevreden

goed product

Prima materiaal, snel geleverd.

Zeer goede webwinkel.

Snelle verzending.

Ik had mijn product de volgende dag al netjes verpakt in de brievenbus,ik zal de volgende keer zeker weer bestellen.

Alles Perfect zoals omschreven zeer tevreden !

alles is op tijd aangekomen en was perfect zoals omschreven in de onderdelen dat ik besteld had en alles paste perfect dus ik koop hier zeker sowieso nog veel meer in de toekomst top winkel en top service

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk