Snelle en goeie levering.

Vandaag besteld is ook echt morgen in huis pakketjes worden niet beschadigd afgeleverd en werk naar behorend goeie kwaliteit.

Bestelde scooteronderdelen voor 23.59 besteld, volgende dag in huis. Perfect

Binnen 24 uur weer sleutelen aan de scooter van mijn dochter met de bestelde scooteronderdelen van K-Parts.

Top bedrijf

Bestelling snel bezorgd alles zit erbij inc netjes ingepakt.

Goede prijs

Snelle verzending

Kwaliteit snel geleverd voor de beste priis.

prima alles binnen 24 uur geleverd zal deze shop aan ieder aan bevelen.

Goede kwaliteit en netjes verpakt. Bij deze website haal ik altijd al mijn brommeronderdelen. Heb er nig nooit problemen mee gehad goede prijs kwaliteit verhouding!

Zeer snelle levering en goede producten

Hoi ik heb al heel vaak onderdelen besteld en heb bijna elke keer de volgende dag mijn bestelling binnen en de producten zijn ook altijd hoe ik ze wilt hebben. Ik ga dus zeker vaker bij k parts bestellen

Mooi product, snel geleverd.

Ik had mijn scherm besteld, volgende dag al in huis. Supermooi windscherm, met een folie voor de regen. Werkt goed!

K-Parts, beste shop voor m'n scooteronderdelen wat naar mijn verwachting ook heel vaak te vinden is

Vooral zeer tevreden met de snelle levering en service. Top!!!

Goede levering

Werd dag later geleverd. Stevig verpakt. Alle onderdelen aanwezig zoals in artikel stond omschreven. Past perfect op de brommer.

Lock Stopped working after a fee weeks

The lock stopped workjng

Geweldig!

Precies zoals zw zeggen voor …. Besteld morgen in huis ! Helemaal top

Uitstekende kwaliteit voor de goedkope prijzen

Het is geweldig! Je kan zoveel bestellen op de site en alles is met de beste kwaliteit. Het wordt snel geleverd en is niet beschadigd!

Top super snelle service.aanrader

Nergens kon ik dit slotje kopen. Uiteindelijk kwam ik bij k-parts terecht. Na simpel zoeken kwam ik het juiste slotje tegen. Besteld en super service. Volgende dag in huis. Top geregeld. Volgende keer eerst hier kijken. Maar ik weet nu dat ze t hebben. Aanrader voor iedereen

Prima service en snelle levering bijna alles in voorraad.. top !!

Top kwaliteit en service

Producten snel verstuurd. Contact/service altijd goed. Kwaliteit producten ook precies zoals verwacht.

slechte retourservice

Banden besteld maar deze waren niet de juiste maat. De ene dag kon ik ze nog terugsturen (15 dagen na levering) maar een dag later kon dit niet meer. Contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of ik deze ongebruikte banden toch nog kon terugsturen maar dit was blijkbaar 'onmogelijk'.

Snelle verzending!

Goede en duidelijke webshop, snelle verzending!

Aanrader!

Snelle levering, zeer goede prijzen en top kwaliteit onderdelen. Bestel al jaren bij K-parts en altijd tevreden!

Super tevreden

Alles mooi op tijd geleverd

Snelle levering en altijd het gene wat ik bestel . Favorieten site voor mijn onderdelen !

Super aankoop gedaan!

Ik ben super blij met mijn beenkleed, zeker nu de winter voor de deur staat! De omschrijving bij de advertentie was heel erg duidelijk, duidelijke foto’s en een hele snelle levering! Het beenkleed is echt een aanrader! Je zit droog en dankzij de bont gevoerde binnenkant ook lekker warm, ideaal dus voor een koude en natte dag! Je tas past er eventueel ook nog makkelijk onder en het beenkleed is ook opblaasbaar voor eventueel wapperen. De bevestiging was dankzij de handleiding ook super snel gepiept! Een echte aanrader dus!!!

Top ervaring, met goeie en snelle service

Tis makkelijk en vlug bestellen en volgende dag nog in huis. Soms mis ik wel paar onderdelen op de site die ik nodig heb. Voor de rest niks teklagen

Perfecte service

Wanneer je mailt met vragen staan ze je meteen te hulp met alle info die je nodig hebt elke keer weer opnieuw word ik enorm goed geholpen dankjewel daarvoor

Items op voorraad

Erg fijn dat een hoop spullen uit voorraad geleverd kunnen worden.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk