uitstekend

op de site keuze makelijk te maken goede informatie. over producten

Prima ervaring

Veel keus

Goede kwaliteit en goede levering

Het is een goed bedrijf je krijgt wat je bestelt en de levering is snel ze zijn ook wel een van de voordeligste

Prima product snel verzonden

Snelle en correcte service!

Eerste keer een bestelling gedaan en alles verliep correct en heel vlot. Kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen!

Snel netjes

Heel goed besteld en zelfde dag in huis.

Snel, betrouwbaar

Goei service

Snelle levering.

Heb vaaker onderdelen gekocht naar tevredenheid.

Snelle levering uitst e kende product

levering voet steunen

snelle levering en gekregen wat ik had besteld

Zeer snelle en goede levering

Onderdelen worden snel geleverd. Indien er vragen zijn kun je bij de klantenservice die zeer snel en effectief reageert

Prima, goede website

Wel jammer dat er bij de bromfiets spiegel geen stuurbevestiging zit.

Super snelle levering

De bestelling werdt gelijk in gepakt en vestuurd de volgende dag al in huis. Toppers

Beste webshop voor scooteronderdelen in nederland!

Goed kunnen winkelen teveel email

Ik wil zo min mogelijk mailtjes ontvangen. Het winkelen verliep soepel en het was t product wat ik nodig had. Nu wil ik verder geen emails ontvangen want voor dit ene product al 6 emails. Anders zal ik mezelf weer uit moeten schrijven en moeten besluiten of ik nogmaals wil bestellen

Super,vlug verzonden.top gasten.

Top bediening.kan het aan iedere zelfbouwer van scooters en auto's aanbevelen.super service

Gewoon perfect, snelle levering en band met goede datum, niets aan toe te voegen.

Alles perfect behalve de slome site

Ondertussen al meerdere keren onderdelen besteld bij K-parts. Alles ging als gevraagd, onderdelen komen optijd binnen en zijn ook de juiste onderdelen daarnaast is de prijs ook acceptabel. Het enige wat jammer is is dat de site enorm traag is wat soms een beetje frustrerend is.

Super snelle levering

Snelle levering. Heel tevreden.

snel

snel en redelijk goedkoop.

Altijd alles op voorraad

Prima niks mis mee snel ik was op zoek naar een onder deel van mijn beplanting van mijn mp3 ik moest het rechter achter paneel hebben toen ik dat invoerde kreeg ik de linker kant te zien en wat ik ook deed rechts kwam niet te voor schijn pas toen ik invoerde rechter achterzijde titanium mat grijs 742/b kreeg ik een hit en eindelijk kreeg ik de rechter kant in beeld het kan allemaal zo veel makkelijker als de linker zijde in beeld komt plaats er gelijk een link bij voor de rechterzijde, heb je links het voor paneel van de neus nodig in titanium mat grijs laat dan ook gelijk de rechterzijde zien in een link klein in beeld en begin gewoon met de voorkant links, rechts dan het middenstuk links, rechts enz en als je BV het jaar 2011 invoerd type, enz geef dan ook de keuze om de juiste kleur uit te kunnen kiezen dat je niet eerst alles in het zwart krijgt en daarna in het mat zwart maar mp3 uit 2011 500ie LS TOURING SPORT TITANIUM MAT GRIJS 742/B ik zoek frame beplating van dit type in deze kleur en begin dan gewoon bij het begin eerst de voor kant midden stuk achterzijde en toon zowel links als rechts zoekt zoveel makkelijker scheelt zoveel stress ben twee dagen bezig geweest om een achter paneel voor mijn mp3 500ie LT sport aan te schaffen pas toen ik de kleur er bij zetten kreeg ik het goede paneel in zicht verder prima site hoor niks mis mee verder prettige dag verder mvg madai

Overzichtelijke website

Super snelle leveringen en de prijs is prima.

Overzichtelijke web site en makkelijk te bestellen en snelle levering

Een echte aanrader om goedkoop en snel onderdelen te krijgen

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk