Correct snel geleverd

Artikel vodoet aan alle verwachtingen. Gied koper dan anderen en snel gelverd. Gewwon goed.

Bestel er altijd super service!

Super verpakt en snelle verzending zeer te vrede !!

Slechte service

Ik had 3 weken geleden een achter valbeugel vespa sprint besteld, nadat het was gearriveerd zat er een fabriekfout in. Het beugel was een beetje gedeukt waardoor ik het niet op de scooter kon monteren. Vervolgens na een retour kreeg ik na een week de goede binnen maar ditmaal zaten er geen schroeven bij. Dus ik bel hun en meld dat de schroeven ontbraken toen kreeg ik te horen dat het niet bij de set zit maar bij mijn retour zaten er wel schroeven bij en ik kon het niet monteren zonder de juiste schroeven. Ze zouden de schroeven van de retour pakket terugsturen als het gevonden werd. Vervolgens na een anderhalf week vroeg ik of het al verstuurd was toen kreeg ik nogmaals te horen dat er geen schroeven bij zaten en na een lang gesprek word ik door gewezen naar een bouwmarkt om schroeven te zoeken terwijl ik geen eens weet hoe ze precies eruit zien.. echt belachelijk ik zal nogmaals dit retouren en nooit meer bij hun kopen!!! Geen aanrader ik neem aan dat alle overige sterren niet officieel zijn want het is een klein bedrijf met maar 2 werknemers want die sprak ik continue

Geweldig.

Mooi op tijd en volgens afspraak.

Snelle service en levering

Goede en snelle levering

Snelle reactie en levering

Super snel

Zondag besteld maandag in huis

Top helemaal goed

Helemaal goed .

Altijd een snelle levering. Vragen worden snel beantwoord. Kortom een goede service.

Vaak goed soms niet goed

Ik bestel best veel producten via k parts de meeste zijn goed maar heb soms ook wel producten dat net niet goed past

Snelle levering en goed materiaal

Scooter rijd super met deze cdi

zeer goed

Prima en snel bezorgd

Heel snel en goed geleverd is aan te raden

mooi op tijd geleverd

geleverd volgens afspraak en netjes verpakt

Snel geleverd!

Netje en snel geleverd

Prima leveting

Snelle korrekte levering

Goede snelle service

Accu voor de Scooter besteld. Snelle levering

Product zoals omschreven en goed verpakt dik tevreden

Goed, producten ontvangen zoals verwqcht

Mooie klantenservice via whatsapp en snel geleverd!

Niets van te merken.

Verkeerde bougiesleutel

Ik had een bougiesleutel besteld maar hij blijkt te kort te zijn. Heelerg jammer want op de site stond geschikt voor 4t en 2t.

Vlot

Artikel is zoals beschreven en de volgende dag geleverd

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk