Top snelle service

Altijd alles op voorraad en binnen 2 dgn geleverd.

Supper bezorging

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Super grote voorraad, super snel geleverd!

Voor de eerste keer besteld bij K-parts. Ze hadden super veel op voorraad en snelle levering zeiden ze. Order besteld, voor 22:30 uur! en ook echt de volgende dag binnen gekregen! Super service

Super snelle levering

Ok

Top site

Vindt er alles, echt super tevereden!!

Goed verpakt, snel geleverd

Niks om aan te merken snelle levering nog nooit zo snel me onderdelen binnen gehad

Goede en snelle verzending goede kwaliteit van product

Goede kwaliteit en snelle levering

coude echappement gp4 tecknigaz kymco-peugeot vclic

jai bien recus ma commande et l'article et comme sur la photo et ses adapter sans probleme sur mon scooter peugeot vclic.merci a vous je recommande se site car il son serieux et envois rapide

Helaas verkeerd bezorgd, maar daar kan K-Parts niet aan doen

In de mail stond dat pakketje in de avond was afgeleverd. Alleen niets ontvangen... Gelukkig vanochtend een berichtje van verre overburen een straat verderop. Dat het daar was afgeleverd.... Gelukkig dus toch gevonden en een goed begin van de voorjaarsvakantie! Staat los van K-Parts, is topzaak, alleen maar goede ervaringen, topassortiment en topservice.

Correct en snelle verzending

Eerste keer dat ik bestel maar zal dit nog zeker doen bij jullie snelle verzending

een snelle afhandeling

mijn ervaring is zeer uitstekend besteld en de volgende dag in huis

Netjes en snel

Overzichtelijk en nette site. Bestellen ging makkelijk en snel. Volgende dag pakket al ontvangen.

Op woensdag avond besteld, en de volgende dag geleverd Alles goed verpakt en alles geleverd, makkelijke webshop

netjes

alles netjes binnen

Goeie website voor oldtimer onderdelen te vinden

zeer tevreden

Nette snelle levering

Onderdeel volgende dag geleverd netje en goed!

Ik vond de levering lekker snel.binnen 24 uur top.

Ja dat is snel

Goede service en snelle levering

De ene dag besteld en de dag erna afgeleverd

Zeer nette producten. snelle levering, en correcte afhandeling.

Tevreden

snel geleverd, netjes verpakt

bestelling werd snel geleverd en was ook netjes verpakt

Snelle en goede levering

Had m’n pakketje de volgende ochtend al binnen. Afbeelding en beschrijving kwamen goed overeen met het product.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk