Goede snelle levering

Makkelijk zoeken en bestellen.

Slecht

Ik heb niks aangekregen

Perfect in orde

...

Produkten snel en netjes geleverd

's avonds besteld en de volgende dag alles keurig verpakt ontvangen. Helemaal tevreden.

Goed verlopen

De aankoop is goed verlopen

Ik ben zeer tevreden over de snelle service en de geleverde producten. De onderdelen zaten keurig ingepajt in de doos en waren de volgende dag in huis. Ik moet de onderdelen nog installeren, maar het ziet er goed uit tot dusver. Bedankt Peter de spullen kwamen netjes en op tijd aan top.

Snel en correct

Ik de avond besteld volgende morgen al in huis ,top!

uitstekend

klanten servies heel behulpzaam

Perfect, beter kan niet

Snel contact en supersnelle verzending. Dankjewel.

Snel, correct

Batterij van men motorfiets was stuk, besteld, dag nadien geleverd. Werkt perfect, beter kan niet.

mooi ***

slecht betalen bij retouneren . cilinder slecht afgebeeld 2 keer verkeerde cilinder besteld omdat je de foto van dat type cilinder alleen van zij kant krijgt te zien en zo niet het verschil kon zien tussen 25km/50km +slecht vermeld hoe of wat jullie worden bedankt kon weer 2dagen langer op de fiets dan geplant .

Zeer goede service. Snelle levering

Super snelle levering en betaalbaar

De super snelle levering en de onderdelen zijn goedkoop. Ik adviseer de mensen om hier de onderdelen te bestellen

Heel goede

Wij zijn heel tevreden over jullie

Goede service, snelle levering

Had een bestelling geplaatst alleen kreeg ik naderhand een telefoontje dat dit niet meer op voorraad was heb hierna een vervangend product gekregen wat nog beter was.

Snel en goed!

Perfect!

Goede en snelle levering.

De levering was snel

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Een aantal scooterdelen besteld, deze werden netjes op tijd verstuurd en waren degelijk verpakt. Producten voldoen aan verwachting.

Ruime keus, snel geleverd

Duidelijke site met ruime omschrijving en toepasbaarheid bij onderdeel vermeld. Schappelijke prijzen en snelle levering.

Artikelen goed laten zien plus omschreven.

Omschrijving van het product mag wel beter

Uitstekend!

Overzichtelijke site, Snelle levering in een deglijke verpakking Goede opvolging de verzending

Snelle levering, en order compleet ontvangen

Snelle levering en order compleet ontvangen

Goede prijs en zeker goede klantenservice

Ik had een beschadigde velg ontvangen maar na mailcontact en tel. Contact werd dit direct opgelost.

top levering en prijzen ook

zo zouden meerdere winkels handelen in verkoop en leveringen

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk