Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, donderdag besteld, zaterdag geleverd in Duitsland.

Snel bezorgd

Lekker snel geleverd

Makkelijk besteld,snel geleverd.

Excellent! Article delivered in 1 day in Belgium

Zeer snelle levering, product zoals omschreven.

Zeer snelle levering, product zoals omschreven

Uitstekend!!!!!.

Beste Mensen, alweer een Bestelling geplaatst en inmiddels Ontvangen van K-Parts!. Ook Nu Weer Fantastisch Gelopen!. De Service is Geweldig: kon Zelf Niet Goed de Onderdelen zoeken/aangeven, maar door Peter zijn inzet & Advies is het, Prima Afgerond. Dus: Een duidelijke Aanrader als je Onderdelen nodig hebt, m.v.g., John Kruijzen.

Top klantenservice

Top klantenservice goede prijs kwaliteit verhouding echte aanrader

toppie

altijd correct en snel zoals afgesproken ,echt top !!!

toppie levering

hele snelle levering voor goed produkt!!!

H

M

Erg goed contact, producten worden zo retour genomen ook na de retourdatum. Zeker een aanrader!

Ze houden je goed op de hoogte en alles is de volgende das binen

Gud

geweldig!!

Binnen 24 uur na de bestelling had ik het pakket binnen in een uitstekende staat: stevig en goed verpakt: BEDANKT!!

Heel content met de snelle levering

Onderdelen werden snel geleverd en kwalitatief.

Perfect !!!

Heel goede ervaringen , stipt en zeer goede prijzen en communicatie Zeker een aanrader

Goed en op tijd

Goed en optijd

Optijd en duidelijke zeer tevreden

Hele snelle levering

Heel best

De verzending ging top

Snel geleverd en de mogelijkheid om in de avonduren te laten bezorgen

Supersnelle levering

Goede site, veel verkrijgbaar en je krijgt snel je bestelde spullen. Ik ga hier nog meer bestellen.

Goede snelle levering!

Het zoeken in de web-shop mag wel wat makkelijker. Het assortiment, de prijzen en de snelle levering zorgen ervoor dat ik er steeds weer bestel.

Super snelle en goeie service.

Zeer goede en duidelijke webwinkel

K Parts is een betrouwbare webwinkel. Breed aanbod en duidelijke tekst en uitleg. Bij bepaalde zaken draait om de finesses en dan moet een webwinkel duidelijkheid verschaffen middels de teksten bij de producten. K Parts doet dit. Duidelijke foto's. Overzichtelijk ook.

Vriedelijk ,zeer vlotte levering, voor de middag besteld s,avonds bezorgd .

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk