Supersnelle service

Tevreden klant: als ik wat nodig heb kan ik het bestellen wetende dat ik het de volgende dag in huis heb.

Snelle levering en een eenvoudige website. Top! Product was ook naar toebehoren en netjes ingepakt.

Mooi optijd

Pakketje was snel geleverd en goed service

Sito plus uitlaat hitte schild smelte er gewoon vanaf

Ik had hier een sito plus uitlaat voor een vespa lx50 besteld die uitlaat zag erop en reed perfect plastic erc alles wat eraf moest was eraf en k moest een ritje doen van 8km k sta on de appie en mensen komen naar me toe je scooter staat in de fik stond die hitte shield gewoon in de vik

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Altijd snel geleverd en nooit iets beschadigd aangekregen

compleet en snel!

Onderdelen zijn makkelijk te vinden op de website. Vandaag besteld is ook echt morgen in huis, top!

Top service en prettig contact met klantenservice

Super zoals altijd!

Keurig verzonden op de zelfde dag en dag erna in huis.

prima service

Prima levering, niets op aan te merken

2 bandjes besteld. Volgende dag snel geleverd

Super service

Toppie

Snel en netjes geleverd was prima verzorgd.

Snelle en correcte levering. En ze leveren via post nl dat is voor mij zeker een pluspunt.

Alles gaat gewoon goed

Goed en soepel bestellen, netjes optijd geleverd. Snel en goed. Ik bestel regelmatig bij K-parts. Nooit problemen.

Makkelijk te vinden en supersnel geleverd

Zie boven

Super tevreden!!

Al eerder bij K-Parts besteld, en ook nu weer een snelle levering van de bestelde artikelen.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Mijn quad start weer dus ik ben blij.

Super snelle levering

Super snelle levering en ze hebben veel op voorraad

Helemaal top goed snel en netjes

Hele goede service

Top servise

Uitstekende levertijd

Het is perfect

Kwaliteit onderdelen goedkoopste daan het andere webwinkelen,boven daan 49€ geen levering prijse.Het is snel levering,als vandaag bestelen zal morgen thuis. Ook voor Belgie zo snel.

Keurig

keurig komen hun beloftes na

snel en goede spullen

Snel geleverd en zo als staat afgebeeld .

service kan beter

Ik had een 10% kortings link vanwege 1 jaar klant zijn, top uiteraard! Bestelling geplaatst om hier gebruikt van te maken, echter was ik iets vergeten te bestellen, kan gebeuren toch. Dus binnen 6uur gevraagd of ik nog iets mocht toevoegen, was niet mogelijk daar de bestelling al ingepakt was.....wederom top, de snelheid van inpakken bedoel ik dan! Gevraagd om een nieuwe link met 10% korting, nou dit was absoluut niet mogelijk zonder enige motivering dan; nee dit kan niet is eenmalige korting. K-parts laat hier de kans liggen op extra omzet en een tevreden klant, klaarblijkelijk is commercieel inzicht en klantgerichtheid een vak.

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk