Goede producten

Uitstekende service!

Snelle verzending, duidelijke track en trace informatie . Klantenservice makkelijk te bereiken en staan je vriendelijk te woord. Producten degelijk verpakt. Kennis van zaken !

In 1 woord top

Goed product en supersnelle levering

Snelle levering voor een goede prijs

Alles prima

Excellent

Gebruiksvriendelijke website. Verschillende betalingsmogelijkheden. Snelle levering. 10/10

Topservice!!

2 x een verkeerde uitlaat besteld voor mijn scooter. Dus 2x terug gestuurd en zonder problemen mijn geld terug gekregen. Voor wie zelf aan zijn 2-wieler kan sleutelen, is deze webshop zeker aan te raden. Ook een zeer snelle levering en eerlijke prijzen. Kortom een TOPSERVICE!!

Goeie snelle service

Vandaag besteld ... morgen in huis als op voorraad is

Altijd netjes en op tijd geleverd je geld snel terug krijgen

perfect

altijd volgende dag geleverd goede service klasse !

Nette snelle service!. Bij elke bestelling

Perfecte service en mooi optijd geleverd

goeie producten en mooie service

Jaman top

Sommigen onderdelen kloppen niet.

Ik had een carburateur pakking setje gekocht maar bleek compleet de verkeerd te zijn na monteren pas achter gekomen natuurlijk kan het niet meer terug gestuurd worden sommigen onderdelen die ik bestelde waren wel oke.

Goede service en snelle levering

Nooit problemen en goede service

goede webshop

Bijna altijd alles op voorraad en dan levering in 1 dag en misschien een enkele keer niet op voorraad maar wel binnen 2 dagen geleverd en ze voeren redelijke prijzen zeker aanbevelingswaard

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Optijd en goed

Besteld en 1 dag later binnen gekomen al top

Goeie snelle levering

Volgende dag al in huis, gewoon gekregen wat ik besteld had

zeer goed

Op een vermeend probleem zeer snelle reactie.

Super, snelle levering, goede kwaliteit van producten

Beste, Had er van verschoten, dat ik mijn bestelling zo vlug gekregen heb, de vrijdag namiddag besteld en de zaterdag voormiddag al in huis, snelle en vlotte service en levering. Jullie zijn echt super top. Jullie staan bij mij op mijn lijst op nummer 1, ik bestel nog redelijk veel online, maar dit is super top alvast bedankt grtj Dominique

Savonds om 22.00 besteld volgende dag in huis

Super snel

Voordelig en snel

Ruime keuze, volop voorraad. Voor 14.00 bestelde ik en kreeg t omstreeks 19.00 binnen. Champion bougiedoppen en NGK bougies.

Snel geleverd en goed spul voor mooie prijs

Snel en goed

snel geleverd en top kwaliteit

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk