Ik was op zoek naar een hoofdremcilinder voor mijn Piaggio NRG Extreme 50cc 2T H2O. En die vondt ik bij K-Parts.

Het was goed en overzichtelijk, super makkelijk om alles te vinden met de bijbehorende beschrijving

Ik vond het super makkelijk om mijn prodcuten via k part te vinden. Ik zou vaak terug komen bij jullie door de goeie producten die ik heb mee gekregen

makkelijk te monteren! Uitstekende kwaliteit

Ik had de barends gekocht en zelioni handvatten. Allebei van top kwaliteit en erg gemakkelijk in gebruik. Niks op aan te merken. Klasse

Sterk materiaal

Heb de inbussleutel gebruikt en is gemakkelijk te hanteren. Is top kwaliteit. Ben er heel te vrede over.

Goeie site snelle levering

Snel geleverd binnen1-2 dagen goeie services duidelijk uitgelegd alles aanrader!

Helm past

Ik ben zeer tevreden met de helm die ik heb aangeschaft bij K Parts. De pasvorm is perfect, omdat ik mijn hoofd nauwkeurig heb gemeten volgens het schema en de maat precies overeenkomt. De helm zit comfortabel en biedt de juiste bescherming. Ik ben echt blij met mijn aankoop. Ik kan K Parts ten zeerste aanbevelen aan anderen vanwege de kwaliteit van hun producten en de snelle bezorgservice. Ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de helm de volgende dag al bij mij thuis werd afgeleverd. Geweldige service!

top bedrijf!!

top bedrijf met zeer scherpe prijzen!!

Zaterdag avond besteld maandag ochtend om 10 op de deurmat en alles goed en netjes

Snelle en klantvriendelijke afhandeling

Wat spulletjes besteld voor een scooter, alles goed te vinden op de website, goed geinformeerd omtrent status en verzending van bestelde onderdelen. Helaas was er een defect aan 1 onderdeel. Na contact met K-parts, wat overigens zeer vlot en helder verliep (zowel via telefoon, whatsapp en mail) een retourzending aangemeld. Als je hierbij gewoon de juiste procedure volgt welke duidelijk is aangegeven, en de klacht ook eerlijk en terecht is, wordt dit heel vlot en zeer schappelijk opgelost. Prima ervaring met K-parts.

Snelle bezorging, dag erna geleverd

S’avonds besteld volgende dag was het bezorgd

Veel sneller dan ik had verwacht

Ik heb een vriend die van jullie website had besteld en we wonen in België en het duurde een week voor het aankwam. Ik dacht eerst ja dan bestel ik wel ergens anders waar het sneller gaat maar heb toch hier gedaan omdat jullie een groter assortiment hebben van producten. Ik bestelde een sproeierset voor pwk en een nieuwe bougie met de verwachting dat die volgende week ergens zou komen maar kwam de dag erna thuis van school en daar stond ineens mijn pakje al! Superhard bedankt voor de snelle levering want nu heb ik dit weekend me scooter nog kunne afstellen en kon ik naar een meeting!

Topkwaliteit en supersnel geleverd !!!

Niks opt aan te merken ! Om zen voorbeeld aan te nemen ! Blojf zo verder doen , dan blijf ik zowiezo verder bedtellen ;-)

snel

besteld zoals de foto aangegeven heeft! ongelooflijk snelle levering! mjn volgend vespa onderdeel bestelik bij k-Parts

Tommos Product niet van een goede kwaliteit

Meerder mail gestuurd geen antwoord op gekregen, de ring van de bestelde product zuiger breekt zomaar af, contactslot voor de tommos kan gewoon met een andere sleutel omdraaien.

Snelle levering , stevig verpakt

Men bestelling altijd snel en correct geleverd . Grts van België.

Alles snel geleverd en alles mooi verpakt

Supper tevreden en goeie service

Heel snel bezorgd en ook netjes ingepakt

Elke bestelling weer goed geregeld!

Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer goed en snel geleverd! De prijzen zijn ook goed en alles word netjes verpakt verzonden.

Ik heb 3 bestellingen gedaan de afgelopen week. 1 keer heb ik het verkeerde onderdeel ontvangen. Maar dit was binnen een dag opgelost. De onderdelen zijn ook van goede kwaliteit.

Mijn bestelling van de firma k-parts had ik vlug in huis. Gaskabel voor TGB scooter golden bee De rest van de verzorging ging via post-nl voor het af te leveren aan huis Prima

Snel en Vlekkeloos geleverd.

Ik maakte een bestelling bij K-Parts en het werd de zelfde dag nog verzonden en de volgende dag kwam het aan. Dit laat echt zien wat voor actieve werknemers K-Parts heeft. Alles kwam heel erg goed verpakt aan en ik kan deze webshop zeker aan iedereen aanraden.

Helemaal top

Ik word vrolijk van k-parts Makkelijk te bestellen prijs kwaliteit verhouding is top de communicatie loopt soepel en je word goed op de hoogte gehouden van je pakketje

10/10

Duidelijke website, snel reaktie bij een vraag, goed spul en altijd de dag erna bij mij zelfs in België, doe zo verder!

Prima service levering was snel en netjes

Bestel de helm wel 1 maat groter valt klein. Maar dat wisten we al veder snelle en nette levering

Altijd snel, Altijd de juiste onderdelen

Snelle levering en goede afhandeling bij eventueel defecte levering. zeker aan te raden!

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk